Senaste månaden i bilder

Den senaste månaden har nog framförallt bestått av sommar, sol, blommor och njutande för mig och Martin.  Nedan kommer en liten sammanfattning av vad jag samlat på mig i kameraalbumet den senaste tiden, som det aldrig blev ett eget blogginlägg av:

Den största nyheten som hänt sen sist måste väl ändå vara att jag har klippt av mitt hår(!). Håret som nått mig ned till rumpan i flera år blev helt plötsligt ca tre decimeter kortare. Och jag blev (tack och lov) galet nöjd med längden!
 
Vi har även hängt en del i Torsby, bland annat med min favoritgumma som på bilden ovan visar upp sin el-cross. Så söt♥
 
Värmen kom och blommorna slog ut! Vi har därmed tagit många och långa promenader, där vi njutit av vår kära stad och vädret. Bästa sola i Karlstad!
 
Körsbärsträden började blomma och hela mitt kameraalbum fylldes av sådana här bilder♥ (När blev jag så galen i blommor egentligen? Fattar ingenting?!).
 
Vi har varit otrogna mot Wayne´s och lyxfikat på Espresso House. Vi jobbar fortfarande på att gå igenom allt som låter gott på menyn, och det är ju en hel del...
 
Sen kom inte bara värmen, utan SOMMAREN. Flera veckor med ca 25 grader varmt ute, alltså så-jävla-underbart. Som vi har njutit. 
 
Såklart har även gos med skatterna hunnits med♥
 
Jag insåg att pappas äppelträd blommar fantastiskt fint nu! #nörden..
 
I slutet av maj fyllde min älskade Fanny hela 7 år!♥ Stora tjejen som nu kan läsa och till hösten början ettan i skolan♥
 
...och i födelsedagspresent fick hon inlines (och skyddsutrustning!) av mig och Martin♥
 
Det var lite smått och gott från den senaste månden. Veckorna framöver får ju gärna fortsätta i samma härliga tema om ni frågar mig!

RSS 2.0