Kronofogden

Någon vecka efter att jag avslutat min utbildning på universitetet började jag att arbeta på Kronofogden, Medelshanteringen, i Karlstad. Jag fick lära mig att arbeta i olika system, vilket gick ganska snabbt och lätt. Nu har jag arbetat där i drygt två månader, och under två dagar den här veckan fick jag åka iväg till Eskilstuna och vara med och utbilda sex stycken nya personer att lära sig medelshantering. Det var verkligen jättekul, givande och en ära att få det förtroendet. 
 
Nu har jag tyvärr bara två veckor kvar av min tid på Kronofogden, innan det är dags för nya äventyr. Men ÅH, vad bra jag har trivts. Det kommer bli såå jobbigt att lämna arbetskompisarna♥

Under en utav mina första dagar på Kronofogden bjöd min arbetsledare/utbildare Henrik på astronaut-glass, köpt på Space Center i Houston. Inte varje dag man får smaka något sånt! 

Klipp, klipp..

↑ Jag har kapat mitt hååår! 
 
Efter att ha gått ca 1,5 år utan att klippa mig blev både jag och Martin tillslut ganska trötta på mitt oerhört långa hår som gick ända ned till rumpan och som var konstant ivägen. Så när vi senast besökte Torsby hade min (superduktiga) frisör där tid att klippa av mig några decimeter hår. Såå skönt, men det är helt sjukt hur kort det känns nu, haha. 

RSS 2.0