Smakprov Östhammar kommun

Sen jag och Martin flyttade till Östhammar har vi såklart åkt runt lite i kommunen och sett oss omkring. Det finns många fina platser längst kusten här, så jag tänkte visa några bilder vi tog då vi besökte Öregrund samt Raggarön. Enjoy!
 
♦Öregrund♦
 
♦Raggarön♦
 
♥♥♥

Senaste månaden

Alltså, lyckan att få tillbaka internet efter att ha varit utan det i drygt 2 veckor är ju obeskrivlig. Så nu kan jag äntligen sammanfatta vad som har hänt den senaste månaden när jag varit frånvarande från bloggen. 
 
Den 19 maj slutade jag arbeta på Kronofogden. Det var verkligen inte kul att lämna alla där. Som tur är var vi ett gäng som gick ut och åt på Texas Longhorn några dagar innan, så jag fick träffa mina guldklimpar en extra gång innan vi sa hejdå. Sista dagen fick jag blommor, choklad, presentkort till bio och massa kramar♥ Samma dag åkte vi till Torsby, där morsdagfirande samt grillning med finaste Lindiluren, Hampus, Crille, Christer och Mimmi stod på schemat. Dagen efter firade vi även min sötaste lillasyster Fanny som fyllde hela 6 år(!!). Gullegumman som blir såå stor och som börjar skolan till hösten♥ Innan vi dagen därefter åkte tillbaka till Karlstad blev vi dessutom bilägare av en Suzuki SX4 S-Cross.

 
Veckan som följde bestod av långa dagar av packande, då vi i slutet av veckan lastade in hela vårt hem i en flyttbil, sa hejdå till vår kära lägenhet på Bellevue och lämnade fina Karlstad. Sedan åkte vi tillsammans med min mamma, mormor och morfar till östkusten, närmare bestämt till Långalma i Östhammar, där flyttbilen sedan packades upp. Samma helg, mitt i uppackandet, åkte vi till Bålsta för att fira min pappas farmor som fyllde hela 90 år. Där träffade vi bland annat min efterlängtade farbror Fredde och kusin William. Nästkommande två helger gjorde vi dagsutflykter till vackra Uppsala, i jakt på lite olika saker till det nya boendet. 
 
 
Så nu bor vi alltså i en liten stuga ute på landet, bara några kilometer från Östersjön. Vi är omgivna av en jättefin trädgård full av blommor, och har massvis med olika djur till grannar. Hit har vi alltså flyttat då jag har fått jobb på kärnkraftverket i Forsmark. Även min duktiga Martin lyckades få jobb där, i första hand under revisionen de har nu. 
 
 
Så det var en sammanfattning av den senaste månaden, under vilken det har skett ganska stora förändringar i våra liv. 

RSS 2.0