Dagstripp till Uppsala

 
Besöken till Långalma fortsätter, och den här helgen har Kristoffer varit här och hälsat på. På fredagen välkomnade jag honom och Martin med nybakade kanelbullar (ÅH så nöjd jag är över dom!). Lördagen bestod sedan av en tur till mysiga Uppsala, där vi fikade på bästa Wayne's♥, strosade runt bland lite butiker och åt lunch i solen. Vi spelade även Lasergame, vilket var jättekul och mycket svettigare än man kan tro! 

Finbesök från skogarna

 
Efter att ha jobbat tisdag natt förra veckan så gick jag helt plötsligt på tre veckors ledighet! Redan på torsdagen fick vi därmed finbesök av min pappa, Linda och lilla Fanny♥ Dom stannade i tre nätter, och under den tiden hann jag dels gå en rundvandring på kärnkraftverket i Forsmark med pappa och Martin, där jag bland annat visade upp reaktorhallen, turbinhallen, generatorn och kontrollrummet. Vi besökte även Öregund och åkte en färja över till Gräsö, där vi roade oss med minigolf och glass i solen. Dessutom grillade vi två kvällar i rad, lirade lite fotboll och spelade några omgångar Maxi Yatzy. Supermys

Mariehamn

I fredags kom Martins morbror och hans fru och hälsade på oss i Långalma! Efter att ha kollat runt i vår stuga bjöd vi på potatissallad, rostbiff, sallad, honungsmelon och vitlöksbröd. Det var såå gott. Efter bara någon timme vinkade vi av dem, för att sedan på lördagen möta upp dem igen för att åka till Åland, närmare bestämt till Mariehamn. Vi åkte med färjan Rosella från Kapellskär, som kryssade så fint genom skärgården. 
 
Väl i Mariehamn åkte vi dels en rundtur med ett minitåg för att se oss omkring, strosade runt bland lite butiker, fikade, såg på tävlingar för segelbåtar, och besökte Ålands sjöfartsmuseum. Efter att ha varit i land i sex timmar gick sedan färjan hem igen. Då stod buffé med jättegod mat och shopping på taxfree på schemat. 

 
Så kul att få besök från Värmland! Tack för fina dagar♥

RSS 2.0