Stockholm och pistolskytte

Den här helgen har jag och mitt hjärta haft helt underbara dagar i Stockholm♥

Fredag kväll bestod av middag på en fransk restaurang, där vi båda åt Club Sandwich - såå gott! Lördagen inleddes såklart med en stadig hotellfrukost, innan vi sedan åkte iväg med tunnelbana(!) till skytteanläggningen The Target, där Martin skulle få prova på pistolskytte (upplevelsepresent han fick av mig i julklapp). Han fick först skjuta med fem olika pistoler, men då han var den enda som hade en tid bokad under den timmen så fick han även prova en sjätte pistol. Dessutom fick jag också prova skjuta med en revolver, sjukt häftigt! Martin var verkligen supernöjd efteråt♥
 
När vi hade skjutit klart åkte vi vidare till Mall of Scandinavia och shoppade lite. Sedan väntade fika på Wayne's♥, strosande på stan, och på kvällen middag på en mysig italiensk restaurang. Det var dessutom en ungdomsfestival i Kungsträdgården på lördagskvällen, så efter middagen stod vi på utsidan till området och lyssnade på när Norlie och KKV spelade.
 
Innan resan tillbaka till Östhammar på söndagen hann vi såklart med ännu en fika på Wayne's. Man måste ju passa på alltså!
 
↑ Sista bilden: sån sjuuukt lång rulltrappa vi åkte ned till ett pendeltåg. OMG!

Semester

Nu har jag haft semester i snart tre veckor. De senaste dagarna har även Martin varit ledig, just för att vi skulle kunna åka och hälsa på i Värmland. Där besökte vi såklart nära och kära i Torsby, ihop med god mat och massa mys. Vi hann även med några timmar i vackraste Karlstad innan vi sedan åkte tillbaka till Östhammar. Det har verkligen varit riktigt härliga dagar!
 
Bild av Martin, när han paddlade kajak med Kristoffer under vårt besök i Torsby.

RSS 2.0