Höst

 
Den här helgen har jag och Martin varit i Torsby, där främst födelsedagsfirande av min mamma stod på schemat. Vi blev bjudna på en suuuupergod matpaj, och sedan kladdkaka till efterrätt♥
 
Det känns som att nästan alla i min/Martins släkt fyller år under höst- och vinterhalvåret, så det är många kalas som väntas inom den närmaste framtiden. Egentligen är det ganska bra att det är så, för då har man något kul att se fram emot i höstmörkret.. 

Linas matkasse och differentialekvationer

 
Förra veckan provade jag och Martin Linas matkasse, där vi valde den lättlagade. Vid första beställningen hade man ~50% rabatt, och dessutom fick vi en gratis fruktkasse på 4kg(!!). Vi betalade alltså 299kr för allt, och det gav ca 11 stooora matlådor och mer frukt än vi kunde äta. 
 
Veckans meny var:
  • Stekt kyckling med rostad auberginesallad och vitlöksyoghurt
  • Italiensk lammfärssås med svamp och persilja
  • Naanbrödspizza med pulled taco, limeyoghurt och mynta
Vad vi tyckte? Pizzan var helt klart godast. De andra två rätterna innehöll endel ingredienser som varken jag eller Martin gillar, så tyvärr fick vi slänga en hel del mat den veckan. Men det var helt klart roligt att prova på. Troligtvis kommer vi göra det någon mer gång, men då beställa ifrån någon annan leverantör så man har något att jämföra med. 
 
Förutom att laga mat då, så har det väl inte hänt så fruktansvärt mycket sen sist. För någon vecka sedan mötte jag upp Elinore, Linda och vår tidigare lärare Keck på en fika, supertrevligt! I övrigt spenderar jag större delen av tiden med huvudet i böckerna, som vanligt.. I bilden ovan ser ni några lösningskurvor till differentialekvationerna jag sitter och löser om dagarna. Ganska fina, va? 

RSS 2.0