Chokladmonstret herself

Alltså, Martin är ju bara världens roligaste. Häromdagen köpte han en chokladkaka, som han överraskade mig med när han kom hem ifrån jobbet. Dagen efter, när jag kommit hem ifrån skolan och öppnar kylskåpet, så fick jag syn på detta:
 
 
Hahaha, alltså, då höll jag på att skratta ihjäl mig. Han var så rädd för att jag skulle äta upp allt själv, att han skrivit upp hur mycket som var kvar! :'D Men samtidigt antar jag att det var lite väntat, då det en gång gick såhär för chokladkakan jag köpte till HONOM, när han var på jobbet:
 
 
Ooops... #choklad ♥

Tårtor och kalas

Den här helgen har jag och Martin spenderat i Torsby, där (tidig) morsdagfirande av min mammi och födelsedagskalas för sötsyster Fanny stod på schemat♥♥ Som de flesta besöken till Torsby, så bjöd alltså även denna på massa gott att äta, mys med mina kattskatter, och tid att umgås med familj och släkt.
 
Stora tjejen som fyller hela 5 år den 20 maj hade fått sig en sjöjungfrudräkt som hon mycket nöjd visade upp för mig och Martin. Dock var den så tajt att hon knappt kunde gå i den - så gulligt, haha! Nästa år börjar hon skolan då, min lilla piga♥


RSS 2.0