With canon u can

Under en tid nu har jag och Martin pratat om att skaffa en systemkamera, och i söndags när vi åkte till Elgiganten för att spana in vad som finns - så följde en Canon EOS 1200D med hem! Hittills är vi riktigt nöjda med den, och det ska bli såå kul att få börja lära sig att hantera alla dessa inställningar som finns. 
 
Här är några av de första bilderna vi tagit för att bli lite bekant med kameran: 


 
...och många fler kommer det bli!

Midsommarafton

 
Då var midsommaren över för den här gången, och fantastiskt nog fick jag vara ledig under hela helgen även detta året!
 
Efter att ha jobbat för nionde dagen i rad i torsdags var det skönt att äntligen få ta igen lite sömn. I övrigt såg midsommarafton ut som de flesta; hejare på borejoggen och sedan mat med mammas sida av släkten. Detta år åt vi vid Annies kabyss, och därefter bjöd mamma på jordgubbscheesecake på kladdkakebotten hemma hos sig - såå gott. Vi hann även med att titta på Trampbilsrallyt, och dessutom träffa lite släktingar/vänner som jag inte sett på ett tag. På midsommardagen hjälpte jag och Martin även min bror att (börja) måla om sitt hus. Så helgen har ändå varit lugn och skön, vilket jag kan tycka var välbehövligt.
 
Nu är det bara att kasta sig tillbaka i vardagen med jobb och allt vad det innebär!

Freedom

Förra veckan hade jag mina sista två tentor för det här läsåret, så nu har jag alltså gått på sommarlooov!
 
ÄNTLIGEN slipper jag sitta med huvudet i böckerna cirka 12 timmar om dagen, det har varit fruktansvärt intensivt de senaste månaderna. Så att få vara lite ledig kunde inte ha passat bättre tror jag. Något som är väldigt skönt är att det nu inte är länge kvar tills jag är färdig med min utbildning! Enbart en termin återstår innan jag har en kandidatexamen i matematik. Så snälla, låt hösten gå fort! (Efter att vi har haft en lång, solig, varm och helt underbar sommar, såklart...) 

(...med massa glass och jordbubbar, MUMMS!)

Dagstripp till Örebro

Idag har jag och mitt hjärta varit till Örebro över dagen, för lite shopping och mys tillsammans♥
 
Ett av mina mål med resan var självklart att få besöka butiken New Yorker, men i övrigt tycker jag faktiskt inte att Örebro centrum var något speciellt.. Så efter ett kort besök där åkte vi sedan vidare till gallerian i Marieberg istället - och JÖSSES vilket ställe det var! Det kändes helt enormt, kan verkligen rekommenderas som shoppingmål! 
 
Där avslutade vi dessutom dagen med att dela på världens-godaste-fika: crossiant med vaniljkräm & choklad, samt kladdkaka doppad i choklad med mjukglass & bär till. Jag döööör vad gott det var!!!!
 
Tack för en superfin dag älskling❤️

RSS 2.0