√ update

Jaha, då har jag haft ett litet break ifrån bloggen igen.. Att gå in i januari månad innebär ju självklart att tentapluggandet började, så det är där den främsta tiden har spenderats - med huvudet i böckerna. Men jag har även hunnit med lite jobb, och många promenader med mitt hjärtegull i den djupa snön och det iskalla vädret.
 
Igår köpte sig Martin dessutom ett par längdskidor(!!), så nu dröjer det nog inte länge innan vi kastar oss ut i några fina spår - superkul! Och dagen idag har spenderats på Sundstabadet, då de tidigare hade annonserat följande: "Överlev två pass och få presentkort till relaxen". Så, självklart drog jag med mig Martin dit. Det var riktigt roligt, och såklart ganska jobbigt - men såå värt. En entrébiljett till relaxen liksom. Me like
 

Välkommen 2016

Igår hade jag en jättebra nyårsafton med massa fina vänner
 
Till att börja med var jag, Martin, Jenny, Robin och Johannes ute och åt mat tillsammans. Någon timme senare träffades vi igen, denna gången i Skoghall hemma hos Robin och Jenny - dit även Kristoffer, Christer och Mimmi kom. Vi åt efterrätt och annan snacks, hittade på lekar, försökte spela kort, lyssnade på musik, hade allsång, skrattade och njöt av varandras sällskap. Vid tolvslaget sköt vi raketer och tände tomtebloss.
 
En riktig toppenkväll, tack alla inblandade♥

 
Så, hejdå 2015 och välkommen 2016! 

RSS 2.0