"Kom in och stäng dörren"

 
Igår var jag och Martin till Scalateatern och såg komikern Anders Janssons föreställning "Kom in och stäng dörren". Jag gav Martin dom biljetterna när han fyllde år i november, så äntligen fick han ta del av sin present! 
 
Innan föreställningen började var jag lite rädd att det skulle bli aningen långtråkigt att sitta och lyssna på en person stå och prata i 90 minuter, men herregud vad tiden flög iväg!! Det var så satans jäkla roligt, jag skrattade så tårarna rann.. Att sitta där i en fullsatt salong med en person på scen som veeeerkligen vet hur man underhåller en publik - alltså det var bara så bra. Han är så grym, Anders. 
 
Om ni, mina fans, fortfarande har möjlighet att gå och se på föreställningen: GÖR DET. Ni kommer inte ångra er. 

22-årsdagen

Hipp, hipp, hurraa - idag är det min födelsedaag!
 
...och denna stora dag har jag och Martin bland annat firat med en mysfrukost, en promenad, serietittande, paket, tacos och kanske framförallt: squash på racketcenter! Det var första gången att spela för oss båda två, så vi var ju inte direkt några proffs (haha). Jag skulle inte säga att vi kunde reglerna till 100% heller, men det var ändå hur kul som helst! Jag blev väldigt positivt överraskad måste jag säga, tänker absolut åka dit flera gånger.
 
Med andra ord har jag haft en fin födelsedag tillsammans med min älskling. Till helgen blir det ännu lite mer firande: denna gången i Torsby - där en smörgåstårta kommer vänta på mig (man kan ju bara inte fylla år utan att äta smörgåstårta??). Och det ska bli SÅ gott♥
 
 
 
//söt shot, 22 år. 

RSS 2.0