Julen 2016

 
Då var julen över för det här året, och som alltid har den varit hur mysig som helst♥ Det blev ett ganska kort besök i Torsby över julhelgen, som går att sammanfatta på följande vis: sprallig liten Fannygumma, uppesittarkväll, tomten, jättefina julklappar, julmat med släkten, Kalle Anka, träff med Hampus&Linda, gos med skatterna, julfilmer och massvis med godis. 
 
Puss på underbara dagar♥

Årsdag♡

Idag har jag och världens finaste skatt varit tillsammans i hela 7 år♡ Det är verkligen helt sjukt att tiden går så fort. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, och det kommer jag alltid att göra♡♡
 
Du är min klippa

Rogue One: A Star Wars Story

Den här veckan var jag och mitt hjärta på bio och såg premiären av den nya Star Wars filmen, Rogue One: A Star Wars Story. Biosalongen var nästan fullsatt, och efteråt applåderade publiken. 
 
För nästan exakt ett år sedan såg vi premiären av Star Wars Episode VII, som verkligen fick toppbetyg av mig. Hör och häpna, så gillade jag den här filmen också. Den var inte riktigt lika bra som den senaste, men nog var den bra alltid. Inslag av komedi i filmer med action är något jag verkligen tycker om. Det är så klockrent. 

I am one with the Force and the Force is with me.

RSS 2.0