Foton: Alsters herrgård


Sommaren lider mot sitt slut

 
Ännu en skön helg har rullat förbi, och nu är det endast en vecka kvar tills skolan börjar igen. Jag förstår faktiskt inte vart sommaren tog vägen, juli och augusti försvann som en vind?!
 
Igår var jag och Martin iallafall till Alsters herrgård - där vi tog lite fotografier, gick några korta vandringsleder och fikade i solen. Jättehärligt! Väl hemma fick vi bland annat träffa bästa Viktor en snabbis, därefter stod serietittande och lite bildredigering på schemat. På kvällen gick vi dessutom ut och åt Club Sandwich på Leprechaun med Kristoffer, och tog sedan en sväng runt på stan för att kolla in The Island Festival. Mycket trevligt, trots att det började spöööregna. 
 
Bästa ever från förra helgen förresten: jag och Martin fikade på Wayne's Coffee, där jag drack en Noisette Latte - satanigatan vad gott!!!
 
...och en tumme ned från tidigare i veckan: Vi var och åt på KFC och det var verkligen en SÅN besvikelse. Det var precis som att dom hade samlat ihop alla kycklingrätter ifrån McDonald's och öppnat en restaurang på det. Inte så himla häftigt direkt..

Svennis Cup

 
Den här helgen spenderade jag och Martin i Torsby, där främst Svennis Cup stod på schemat - då min kusin Tilda var med och spelade. På fredagskvällen kollade vi på när de 127 lagen som var med i Svennis Cup tågade genom centrum, sedan var vi iväg och såg två matcher Tilda spelade under lördagen, och en under söndagen. Dom vann hälften av alla sina matcher, och spelade jättebra! Det var riktigt roligt att se♥
 
Emellan all fotboll hann vi såklart även med kattmys, och systergos♡ Min Fannygumma har ju tappat sina två första tänder, stora tjejen det! Hon hade även fått en pilbåge som vi var ute och lekte med, där hon sköt mycket bättre än både mig, Martin och pappa. Hon var verkligen superduktig. 
 
Härlig helg som gick alldeles för fort

RSS 2.0