Yr i bollen

Asså guuud vad konstigt jag mådde i fredags alltså! På morgonen när jag satt hemma och pluggade blev jag plötsligt jätteyr, helt ifrån ingenstans.. Så yr att jag började må riktigt illa, och det tog en EVIGHET innan det gav sig. Eftersom ingenting hjälpte mot det heller så fick jag lägga mig i soffan framför tvn och bara vänta på att det skulle gå över. Var faktiskt inte helt återställd fören senare på kvällen.. 
 
Efter lite bollande med mamma kom vi fram till att det kanske kunde ha med alltför mycket stirrande i böckerna/stress/press/lite sömn/plugga 12 h om dagen att göra.. Det behöver ju inte vara anledningen men det kanske var en bidragande faktor iallafall. Så fredagen fick bli en välbehövlig vilodag istället! Kanske är bra att klämma in såna dagar lite då och då, hehe;) 
 

Mârten 2015

Den här helgen var det den årliga Torsbymârten i min lilla hemby, som lätt är en bland de bästa helgerna som inträffar under året. Som vanligt mumsade jag i mig av våfflor (med choklad på!), munkar, mârtensgodis och brända mandlar. Dock tyckte jag inte det fanns så mycket intressanta saker att köpa, men Martin fick åtminstone tag på en mjuk och mysig nackkudde som bara var såååå skön. 
 
På lördag eftermiddag mötte vi dessutom upp Crille och Elinore för att catcha upp lite över en varsin pizza. Det var länge sedan vi sågs, så det var mycket välbehövligt! Därefter åkte jag och Martin vidare till några andra underbaringar på kvällen, som bland annat var Jenny och Robin. Tillsammans åkte vi senare till ytterligare ett annat ställe, där vi fick träffa Natte, Nathalie, Louise och Macarena, m.fl. Superduperkul! Som vanligt avslutades kvällen/natten nere vid tivolit, där ännu fler härliga personer möttes upp - såsom Kristoffer, Nicke, Martin, Emil och Björn. Jag hann även med att få krama lite på min fina Pelin och bråka lite med min bästa Viktor. 
 
Överlag måste jag verkligen säga att årets mârten var över förväntan. Den var bara så-jäkla-bra. Som pricken över i:et hann vi ju under helgen även med att gosa på min lilla Fanny och fira Martins pappa som fyllt år. Dock kunde inte min älskade Lindilur och hennes Hampus vara med oss den här helgen, men det får vi ta igen nästa år♥
 
↑ En av många karuseller som min gulliga Fannygumma åkte♥

Mr & Mrs PLUGG

 
Happ, då var sommaren över för den här gången och två veckor i skolbänken har redan rullat förbi. Årskurs 2 på matematikprogrammet bjöd från början på en hel del plugg, och jag antar att det kommer fortsätta på samma sätt. Även Martin läser faktiskt en kurs just nu, nämligen en distanskurs i programmering. Så nu är det mycket pluggande här hemma om dagarna. 
 
Kursen som jag läste in själv i somras gick för övrigt hur bra som helst. Jag är sjukt nöjd över att jag lyckades jobba 50% och plugga 50% hela sommaren. Som plus i kanten fick jag ju dessutom högsta betyg på tentan. *Klapp på axeln*. 
 
Hursomhelst, igår kväll tog vi dock ledigt ifrån studierna och åkte och hälsade på finaste Robin & Jenny. Dom har precis flyttat till en egen lägenhet i Skoghall som var jättemysig. Kvällen bjöd på fika, skratt, musik, frågesport och massa mys. En riktigt toppenkväll helt enkelt♡   

RSS 2.0