Fanny 4 år♡

Igår hade vi födelsedagskalas för min lilla gumma Fanny som fyller hela 4 år den 20 maj. Hon fick en blå prinsessklänning ("Elsa-klänning från filmen Frost") och tillhörande tiara av mig och Martin, som uppskattades MYCKET vill jag lova. 

Som alltid vid firande av Granströmsfamiljen så åt vi smörgåstårta (som är en favorit för oss alla), och till efterrätt en HelloKitty-tårta. Sedan visade även Fanny upp vad duktig hon blivit på att cykla, gullpigan min

Stort grattis min finaste lilla syster, väx inte upp alltför fort nu!

senaste nytt

Nu har Martin dragit hem ännu en blomma till våran lägenhet. Jag tycker det är ganska kul att det är han som får våra fina plastisblommor att försvinna mer och mer i hemmet.. Blomman, ihop med ett kort och lite annat, fick Martin som avskedspresent när han slutade på sitt jobb nu i veckan. Äntligen ska han få känna på hur det är att vara Karlstadsbo på riktigt min lilla gos!

 
Vad gäller eran söta shot så träffade jag min fina Pelin häromdagen, som jag saknar sååå emellan gångerna vi ses. Vi fikade med frukt och choklad och hade det bara jättemys♡ Igår mötte jag och Martin dessutom upp Robin och Jenny vid Sandgrund, där vi njöt av kvällssolen innan vi gick vidare mot Subway och senare Leprechaun. Den kvällen bjöd på många skratt vill jag lova, så himla roligt!
 
...och idag har jag fått höra att mina lilla sötsyster har lärt sig att cykla. Hon är allt duktig hon, storpigan min♥

RSS 2.0