F i n a l l y

ÄNTLIGEN har jag tagit tag i mig själv och putsat våra fönster i lägenheten. Det har liksom inte blivit gjort sen vi flyttade in, vilket var för 1,5 år sen. Usch, det är ju riktigt hemskt. 

Vi har dessutom (äntligen) tagit ut utemöblerna på balkongen idag. Jag bara ääälskar att sitta där under såna här fina dagar. Love, love, love!! underbara väder

Wow, vilket härligt väder vi fick igår alltså!
 
22,5°C var det ute på min balkong på eftermiddagen - såå underbart! Självklart tog jag genast ut en stol och fortsatte mitt pluggande där. Jag blir bara så sjuuukt glad av solen, komsikomsi sommaren
 
I övrigt har jag precis gått in i en tentaperiod, så nu är det bara att läsa allt som går och köra tills ögonen blöder (typ). Längtar faktiskt redan tills tentan är skriven, det ska bli SÅ skönt.  

En annan del av Karlstad

Alltså seriöst, kolla vad skräpigt det är efter backen tidigt på morgonen inne i stan. Det ser ut såhär överallt. Det värsta av allt är ju nästan att det verkligen finns gott om soptunnor i centrum, och ändå orkar inte folk anstränga sig för att kasta skräpet där i.
 
Det är ju faktiskt sorgligt på riktigt.. 

RSS 2.0