Älskade helg
Några godbitar av vad helgen bestått av: 

I fredags mötte jag upp Alvaro för en morgonpromenad. Vårt mål var att ta oss runt Kroppkärrssjön, men vi kom halvvägs och så tog vägen helt plötsligt slut? Så himla typiskt oss. Så då gick vi tillbaka och åkte sedan och satte oss vid ett fik inne i stan. Jättetrevligt! 

Senare på eftermiddagen gick jag och köpte mig en spikmatta, i hopp om att den ska få lite ordning på min rygg som spökar titt som tätt. Hittills har den åtminstone fått mig att sova sjukt gott om nätterna. 

Igår, lördag, tog jag med Martin till Kroppkärrssjön i hopp om att bannemig kunna hitta vägen runt. Och det gjorde vi! Han är allt duktig han min snos:) 

Sen på eftermiddagen/kvällen cyklade vi dessutom till Göteborgsudden med en liten picknickkorg, där vi njöt av solen och vågorna. Så mys! 

Så det har varit en lugn och skön helg med andra ord. Vi har gjort mycket men ändå vilat, helt perfekt. Kan det inte vara flera fredagar och lördagar i veckan?? 

Midsommar

Igår var det midsommarafton, och för första gången på åtminstone fyra år så jobbade jag inte. (Äntligen!!) Så denna gången kunde jag göra allt som hör till midsommar till - såsom att se på Borejoggen, äta midsommarmat med släkten samt se på småttingarna i Trampbilsrallyt.
 
På kvällen åkte jag och Martin dessutom tillbaka till Karlstad, där vi hälsade på pappa och syster med flera på Bomstad Camping. Jättemysigt♥ Kors i taket så klarade vi oss även utan regn hela dagen. Fantastiskt. 

Då jag inte tog några kort igår får detta inlägg avslutas med min lilla favoritgumma, där hon gör någon mycket stilig pose på en klättervägg. Charmtrollet mitt♡

"Ledighet" och Boda Borg(♥)Då har första lediga veckan från skolan rullat förbi, och fantastiskt nog har den bjudit på lite sommarvärme! 
 
Framförallt har jag denna vecka jobbat och pluggat(!). Men jag har också hunnit med att gå på friskis och svettis utejympa i Mariebergsskogen, suttit ute på balkongen och spelat kort med min gos, ätit årets första mjukglass, sett på glada studenter, och kanske framförallt: varit till BODA BORG! 
 
Jajamen, igår drog vi iväg 8 personer och anlände vid Boda Borg kl 10 på morgonen. Vi delade in oss i lag och påbörjade jakten efter stämplar. I början gick det sjukt dåligt för oss alla, så en paus med Tacobuffé kunde nog inte ha suttit bättre då. Efter att ha laddat batterierna blev det full fart och stämplarna började rulla in. Det gjorde ont, var oerhört varmt och det fanns väldigt många trånga utrymmen. Men fy satan vad roligt det var. Det är dock nu som kroppen får lida att man betedde sig som ett barn i sju timmar igår. Men åh, så grymt värt. En riktig kanonstart på sommaren!
 
Tack alla som var med♡

waiting for the sun

 
Jaha, då är ännu ett år på universitetet avslutat och nu är det meningen att det ska vara sommarlov. Men vart tusan är sommaren? Blir så himla besviken på att det aldrig kommer någon riktig värme...
 
Hursomhelst, efter att jag hade skrivit klart min tenta igår så gick jag och klippte mig. Tänkte det kanske var dags eftersom det var ett år sedan sist, thihi. Vågade prova en frisör på Herrhagen, som var billig, duktig, och kunde hantera fröken håröms långa hår. Så det var sjukt bra! Martin provade även en frisör i Viken som var om möjligt ännu billigare och blev också väldigt nöjd. Det var med andra ord en good hairday! 
 
Därefter festade vi till det med pizza på balkongen hemma och sedan en glass i stan. Mysigt att få vara lite ledig och bara njuta av att få vara nära min fina skatt♥♥

RSS 2.0