Stockholm

Idag kom jag och Martin hem efter att ha haft en liten minisemester i Stockholm.
 
Vi var borta i tre nätter, och fick därför två heldagar i huvudstaden. Dessa fylldes bland annat med shopping, en tur i gamla stan, god mat, båtåkande, Gröna Lund (som hade genrep för Sommarkrysset), Tekniska museet, Putte i parken (i Kungsträdgården - där vi såg Sean Banan, Alina Devecerski & Loreen), hotellmys och vila. Jättehärligt
 
Liten bildbomb åt er:
 
 
En av höjdpunkterna under resan var ju såklart hotellfrukosten. Sista morgonen hann vi ju självklart äta upp cirkus hälften innan jag kom på att den var värd att ta kort på.. Men ni ser ju iallafall mini-croissanterna (som jag hade nutella på) = OMG SÅ GOTT. 
 
Puss på världens bästa kille som jag fick dela dessa fina dagar med♥♥

Precis som på film

 
Alltså, hur lycklig tror ni inte jag blev idag när jag fick äta thai ur en sån där kartong dom alltid har på filmer?! OMG!! 
 
Seriöst, det är ju en sån där kartong man drömmer om att få maten i när man beställer Kina-mat liksom. Och idag fick jag ääääntligen äta ur en, när jag och Martin åkte in till stan till den "Internationella matveckan" som nu är i fina Karlstad. Och till efterrätt blev det världens chokladbit. Mmmmmm! 

friday night out

 
Åh, igår hade vi en sån här härlig kväll som man kommer leva länge på alltså. 
 
Kristoffer kom hem till oss i Karlstad och hälsade på, vi åt jättegod mat med efterrätt, mötte upp Robin & Jenny i stan, hängde på den irländska baren Leprechaun och hade bara så-jävla-kul. En riktig toppenkväll! 
 
Som pricken över i:et hade jag dessutom tidigare under dagen tackat ja till en elgrill som skänktes bort i en grupp  på facebook, som jag också fick! Så nu jäklar blir det äntligen grillat här hemma framöver, mummaa:) 

Ljusblåa dagar

 
Klarblå himmel, strålande sol, riktig sommarvärme, svettiga springturer, glass, bad, Putte i parken, jobb och mys. Det är några av sakerna som för min del har inlett juli. Jag är så himla tacksam över att vi har fått en hel vecka med undebart fint väder. Så grymt härligt!
 
Efter jag och Martin hade slutat jobba i fredags så åkte vi till Torsby, där vi direkt hamnade på en badplats med både mormor, morfar och kusin Tilda (med ett gäng kompisar). Efter ett dopp, lite solande och fika, åkte vi vidare till pappa där systergos stod på schemat. Trots värmen så var det full fart på min lilla Fannygumma, som bland annat badade i sin lilla pool, hoppade studsmatta och spelade fotboll. Sedan hann vi även med ett besök vid Kristoffer, där vi grillade och mådde skönt i kvällssolen. 
 
På lördagen stod främst firande av Elinore och Crille på schemat. Även då blev det grillande, och sedan besök vid en sjö på kvällen. Som pricken över i:et hade ju Elinore gjort min favoritefterrätt, pannacotta, som vi mosade i oss ihop med lite bär. MUUUUUMS! Tack för den jättetrevliga eftermiddagen och kvällen: Lindiluren, Hampus, Louise, Crillen, Elinoren, och såklart, min Mannin

RSS 2.0