En liten update

Hej alla fans of sweetshots!

Här på bloggen märks det att fröken Granström har kommit tillbaka till plugget minsann, inte en enda uppdatering. Sen sist har jag iallafall...
...odlat mustasch, tydligen. 
 
Annars fyller jag mina dagar med att plugga, jobba, städa, tvätta, laga mat och allt sånt roligt. Läser för tillfället två kurser där MATLAB används, som jag sååå avskydde för lite mer än ett år sedan, men som jag nu valt att verkligen lära mig - helt frivilligt. Vad gör man inte för matematiken liksom?
 
Den ena kursen jag läser är en distanskurs ifrån Uppsala, där jag troligtvis lämnar in den sista inlämningsuppgiften den här helgen. Helt lagom det - att läsa en kurs på 7,5hp på en och en halv vecka. Shiiiet, vad programmeringsfingrarna har fått arbeta de senaste dagarna alltså. 
 
Hursomhelst, då har ni nu fått lite bättre koll på mig och mina pluggdagar. I övrigt vill jag bara säga till alla som inte har sett Big Hero 6 än att SE DEN.
 
Ååååh, hjärta.
Balalalala ♡

Dagarna som gått

 
Veckan som har gått nu har jag både gottat mig och varit nyttig/duktig/sund/awesome (eller något sånt). Jag har bland annat överraskat min älskling med pannkakskalas, varit ute och sprungit, nördat Hart of Dixie (kärlek) och jobbat.

I lördags var jag även ute och gick i Skutberget med Alvaro klockan 7 på morgonen. Om vi såg något? Nope. Det var väldigt spännande att se om man skulle komma fram utan att bryta några ben, då det dök upp isfläckar lite var stans. 
 
Tidigare i veckan hade jag dessutom sett att Sundstabadet bjöd in till "Sveriges tuffaste vattenträning", där de som klarade av passet skulle få en entrebiljett till relaxavdelningen. Challenge accepted, tänkte jag och gick dit. Och nog fick jag allt med mig en biljett hem!

Ett nytt år

Då har vi helt plötsligt ett helt nytt år framför oss, som jag välkomnade med massa fina underbaringar. Som vanligt tänker jag inte sammanfattna det gångna året, utan bara blicka framåt och ta emot nästa

Jag och Martin kickstartade iallafall 2015 med ca 3-4 timmars sömn och sedan en resa upp till Långberget, för att åka längdskidor och sova kvar i mammas husvagn. Med världens träningsvärk drog vi dagen efter dessutom till Branäs för att jobba. Det blev alltså två väldigt intensiva dagar på början av året. Me like!


Tyvärr hade ju vädret bestämt sig för att tvärvända då 2015 knackade på dörren, och vi möttes av plusgrader(!) när vi skulle åka längdskidor. Mammas vallning på mina skidor blev då en total katastrof, och JAG fick (för första gången någonsin) valla om! Shiiiet vilken grym tjej. Vad hon kan. Herregud. Applåder, tack! 

*Sjukt nöjd*

RSS 2.0