sunday

 
Idag har vi ju verkligen haft värsta vårvädret - kvittrande fåglar och strålande sol, så jäkla underbart! Jag och hjärtat gav oss tidigare ut på en långpromenad samtidigt som vi var på jakt efter nutella. Jag måste ju bara säga att Netto nog är den sämsta livsmedelsbutik som finns, det är ju sorgligt vad dåligt utbud dom har.
 
När vi väl fått tag på nutellan begav vi oss hem, där jag bakade nutellakakor. Hade nog dock liiite för höga förväntningar på dom, men nog blev det gott alltid. Vad kan gå fel med choklad liksom?

Helt okej vecka..

Åh vad fort den här veckan har gått, och åh vad bra den för en gångs skull har varit?

Veckan inleddes med föreläsningar och en hel del plugg, både på universitetet och hemma. I onsdags träffade jag som vanligt min fina elev, och därefter var det promenad med bästa Pelin som gällde. När jag kom hem firade dessutom jag och Martin semeldagen (en dag försent) med krämbullar - mumma! 

Både igår och idag var det jobb som stod på schemat, och nu är äntligen helgen här! Den ska jag inleda med lite träning och sedan sätta mig med huvudet i böckerna en stund. Sedan ska jag gosa med mitt hjärta hela helgen lång.

Men först: lite mys med te och serie innan dagens planer rullar vidare.

Alla ♥ dag

 
Igår var det alltså alla hjärtans dag, som för min del inleddes med jobb på morgonen. Senare på dagen var jag och Martin tänkt att åka till Pizza hut och mumsa i oss av deras buffé, men så visade det sig att dom inte har det på helger. Som om vi skulle hinna dit på vardagarna?! Så vi fick mysa hemma istället.
 
Vi gjorde faktiskt inte direkt något speciellt som stack ut bara för dagen i ära, då alla dagar här hemma är som alla hjärtans dag. Många pussar och massa gos.

iPad air

Den här veckan fick min kära Applefamilj ytterligare ett tillskott, i form av en iPad! 
 
Det är helt galet vad jag kärat ner mig i Apples produkter alltså - men dom är ju bara så sjukt jäkla bra. Smidiga, stiliga, logiska, lätta och helt awesome. Nu fattas bara en Apple-tv och att Martin skaffar en iMac så är vårt hem komplett sen! Det går ju alltid att drömma liksom.. 

sooolaaaa♡

Ååååh jag blir sååå glaaad av fiiint väääder! Ge mig sommar och sol, shorts och linne, glass och bad, svett och värme - NUU TACK! 
 
Den här helgen har vi haft det så fint i Karlstad, älskar verkligen att vi går mot ljusare tider. Får sån energi när dagarna inte är nattsvarta dygnet runt. Så underbart!

Just my luck

Åååååh vad jag lyckas sätta mig i riktigt idiotiskt löjliga situationer ibland. När jag jobbade imorse så fastnade jag såklart i en jäkla hiss(?!!). Jag som redan hatar hissar och farar för att fastna i dem varje gång jag går in i en, och så plötsligt händer det. Herregud vilken panik jag fick.

Efter att ha fått ringa på en larmknapp och blivit tillsagd att vänta på en tekniker så lyckades jag ändå ta mig ut, efter många om och men och en avbruten sopborste.... Kände mig lite lagomt dum när teknikern kom dit helt i onödan, men ändå SÅ lättad. Satans mardröm alltså.  

Så nu har vi ju fått klara bevis på att I'M A SURVIVOOOOR!!!!!!


work hard, play hard

Oj, vad den här dagen har gått i ett!
 
Efter att ha sovit cirka tre timmar ringde klockan vid halv fem imorse. Då var det bara att hoppa upp för att åka iväg och jobba några timmar. Sedan hann jag i princip bara hem och äta + kolla igenom lite plugg, innan det var dags för ett annat jobb. Med andra ord har det varit fullt upp med olika jobb hela dagen lång idag. 
 
Inatt kommer jag nog sova typ såhär skönt:
Min lilla gose det. 

Ännu ett år äldre

Jaha, då är man helt plötsligt ännu ett år äldre. För en gångs skull så kände jag verkligen att åren börjar dra iväg med mig. 21 år.. Egentligen är det väl inte en jätte stor siffra, men att vara 20PLUS liksom. DET låter mycket. 

Helgen har alltså bestått av firande i alla mina hem i torsby. Självklart fick jag smörgåstårta, som typ är det godaste som finns. Dessutom gjorde jag och Martin en varm smörgåstårta när vi kom tillbaka till Karlstad. Man kan bara inte få för mycket av det goda.  


På min dag trillade det ned ett födelsedagsbrev av min kära Lindilur i brevinkastet. Åh, vad det värmde i hjärtat - och åh vad saknaden efter henne växte sig ÄNNU större.

Fina vän♥

kändisen herself

Imorse hände väl ändå den konstigaste grejen...

Jag skulle åka med tåget ifrån Torsby som gick strax efter kl 5(!!) på morgonen, och när jag kommit på och gått till min sovplats (japp, jag har en bestämd sådan), så utbrister plötsligt tågchauffören "Men god morgon Frida!!".

...

Jag bara va?

Jag hade verkligen ingen aning om vem människan var, men tänkte att det är säkert någon mamma känner (sånt händer ju titt som tätt) - så jag svarade honom glatt och vi pratade ett ganska bra tag.

Sedan kom mamma, och det visade sig att hon inte alls kände honom. Missade jag att Martin skrivit FRIDA i pannan på mig inatt eller hur i hela världen kunde han veta vad jag heter?

Alltså. SÅ weird. 
Hela jag bara utstrålar Hej-mitt-namn-är-Frida liksom. 

RSS 2.0