hjärtat bortrest

 
OMG! Förra veckan var jag ifrån Martin ända från onsdag till söndag(!!). Jag tror inte vi har varit ifrån varandra så länge nästan någon gång. Usch vad hemskt det var!
 
Martin var nämligen iväg på festivalen Sabaton Open Air i Falun tillsammans med Kristoffer. Själv bosatte jag mig då i Torsby, där jag bland annat pluggade (såklart). Men jag hann även med att gosa massvis med mina katter, hälsa på min Fannygumma, sola, äta kinamat, fira kusin Tilda och ta många, långa promenader med mamma. Det var ju faktiskt lite sommarväder dessa dagarna, så himla härligt!
 
Men nu är iallafall min älskling hemma, och vi har massa mys att ta igen♥♥

latest news

I förrgår tog jag mig en tur ut i skogen och plockade lite blåbär - och satan så mycket det fanns. Förhoppningsvis kommer det resultera i en paj någon dag framöver, längtar redaaan!
 
Strax efter att jag hade rensat mina bär kom finaste Lindiluren och Hampus och hälsade på oss. Vi myste med mat inne i stan, minigolf och glass i Mariebergsskogen och slutligen en runda på puben Leprechaun. Sjukt rolig eftermiddag/kväll som även bjöd på underbart väder. Bästa ni
 
Igår försökte dessutom Martin aka proffset himself att lära mig putsa fönster på RIKTIGT (med skrapa och hela kittet). Jag lärde mig en hel del, men behöver nog öva några gånger till innan jag kan säga att tekniken sitter som den ska.. Men åh vad duktig min lilla gosse är på det, såå imponerande
 
♥♥♥

Bilbingo

Igår var jag och Martin iväg på Bilbingo på kvällen, då Martins tuta på bilen ääääntligen har blivit lagad!
 
Jag förstår inte hur det kommer sig, men av någon anledning går allt spel såå mycket bättre för Martin. Alltid. Och det är sjukt irriterande för någon som är en sån dålig förlorare som jag själv är! ;)
 
Mot slutet var jag dock också nära bingo några gånger, men vi åkte tyvärr hem tomhänta.. Däremot var det inga ledsna miner för det, för hur underhållande tror ni inte det var att se tanterna sätta på sig PANNLAMPOR när det blev lite mörkt ute? Åh, så söta. Går verkligen all in

Svennis cup

Den här helgen var jag och Martin i Torsby fredag till lördag, främst för att kolla på Svennis cup. Min kusin Tilda var nämligen med och spelade, men tyvärr gick det väl inte så jättebra för dom de matcherna vi såg. Så det var synd!
 
Emellan matcherna hann vi såklart med lite Fannygos också, och mysa med mina älskade små kattpojkar. Lycka♡

RSS 2.0