♥ helg med vila och mys

Åh, den här helgen inledde jag med ondaste halsen. Trots att jag varit trött och lite hängig och för engångsskull inte behövt upp och jobba varken lördag eller söndag så har jag ändå vaknat av mig själv vid 6 på morgonen båda dagarna. Sinnes alltså.. 
 
Hursomhelst, igår (lördag) var jag och Martin såklart in till stan och mumsade i oss glass som Pressbyrån delade ut helt gratis - me like! Bland allt folk fann vi dessutom Robin och Jenny, som vi sen på eftermiddagen mötte upp för en bit mat på Kebabhouse. Mätta åkte vi därefter och handlade ännu mer godsaker, för att sen ha filmmys kvällen lång. Sånt himla bra sällskap dom där två alltså♥
 
Mvh, halvsjuk tjej med hellångt hår. 

Fin påskhelg

Den här påskhelgen har ju verkligen varit hur bra som helst. Jag och Martin har bland annat varit ute och sprungit, gått runt på stan och kollat i affärer, sett den grymma filmen Divergent, haft besök av fina pappa, Linda och Fanny, varit på bio och sett Insurgent 3D (uppföljare till Divergent), och varit på Friskis och svettis invigning av deras nya byggnad - där vi provade på två olika träningspass; Box och Spin intervall. 

Angående 3D-bion så blev jag lite imponerad av hur bekväma och normala dom har fått till glasögonen. De första gångerna jag såg på 3D-bio så har jag för mig glasögonen var jättestora, klumpiga och gjorde typ ont att ha på sig. Så det var ett plus i kanten!

...och träningen på Friskis då. Jiiiissses vilken byggnad. Och vad grymt mycket folk det var där. Och satan vad ont jag har i mina ben nu. Får se om jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon, men så SJUKT kul att ha varit där alltså!Någon gång i mitt liv ska jag vara en ledare på Friskis, så är det bara!

Långfredagen

Tja, tja bloggeeen!
 
Eran söta shot is aliiiive, hon har bara varit upptagen med att tentaplugga, jobba, besöka torsby, kickstarta nya kurser och gått över till sommartid (wihoooo!). Nu är dessutom påsken här, som jag och min snos spenderar i Karlstad i år. Våra lediga dagar inleddes igår med ett finbesök av bästa Lindiluren och Hampus. Vi myste vid vår grannpizzeria och catchade upp, alltid lika underbart
 
Förra helgen fick jag även gosa på min lilla Fannygumma och sötkatterna, äta gooood mat varje dag och vila lite ifrån plugget. Välbehövliga dagar det! 
 
Nu är det iallafall snart dags att förbereda med påskmat här hemma, 
så glad påsk på er alla faaaans!

RSS 2.0