en god helg

Den här söndagen myste jag och Martin till det med våfflor här hemma, med glass och mormors hemmagjorda lingonsylt till. Ett fint avslut på en vecka som för en gångs skull har gått ganska fort - annars tycker jag dagarna kryper fram nuförtiden..

Igår firade vi även broder som fyllt 23 år, vilket bland annat bjöd på smörgåstårta. Så den här helgen har bara bestått av godsaker, men det klagar vi inte på!

Mârten♡

Då var Mârtenshelgen över för i år - helgen där man träffar personer man inte sett på cirkus en evighet, då man äter huuur många onyttiga (men åh så goda) saker som helst, då man går runt och trängs bland alla stånd, och umgås med finafina människor. 
 
Det känns alltid lika tråkigt när Mârten passerar förbi, det är verkligen en helg jag älskat under hela min uppväxt. De senaste åren har den dessutom varit väldigt speciell för mig och min gos, då vi träffade varandra för första gången på Mârten för fem år sedan. Så underbart♡

Det som dock var sjukt tråkigt det här året var att min Lindilur inte kunde komma.. Så för att kompensera för det får det här inlägget avslutas med några bilder från en lyckad kväll i somras, där lurarna var samlade♡♡

"Morgonmys"

Idag stod det sovmorgon på schemat för mig och min klass, vilket jag i princip aldrig har utnyttjat till att faktiskt sova under min universitetstid. Den här morgonen var inget undantag - klockan ringde vid kvart i sex och strax därefter satt jag med huvudet i böckerna. 

När jag kom upp reagerade jag på hur himla mörkt det var ute, och blev genast påmind om att hösten närmar sig med stormsteg. Jag kom då att tänka på hösten/vintern förra året, och hur extremt deppig jag blev av mörkret då. Alltså det var verkligen riktigt hemskt.

Så då bestämde jag mig för att det bannemig inte ska få bli så iår också, utan att jag ska göra något mysigt av mörkret istället - vid varje tillfälle jag får.

Sagt och gjort;  
Jag pluggade med levande ljus♥

RSS 2.0