Små snöflingor

 
ÅH vad härligt att komma till Torsby och mötas av liiiite, liiite snö! Hoppas verkligen den riktiga vintern bryter ut snart, så mysigt

solskeeen

Äntligen kikade solen fram i den för övrigt GRÅA november! Det var till och med några få minusgrader ute när jag vaknade imorse, så jag placerade mig nöjd i soffan med min nya bok och väntade tills solen kommit fram helt - innan jag tog mig en lång och skön promenad. Det var riktigt härligt, njöt varje sekund. 
 
Nu står det tvätt på schemat innan jag ska in till stan för att möta upp min snos och göra lite ärenden. Den senaste veckan har jag varit en riktig hemmafru; lagar mat, städar, diskar, tvättar..  Får allt tråkigt gjort tills Martin kommer hem så jag får lite extra gostid med honom.
 
P.S. Jag vet att jag är sist i världen med att läsa Femtio nyanser av honom, men det är sån jag är: efter med ALLT. 

En oväntad vändning

De som inte redan är medvetna om det jag nu ska berätta kommer säkert chockas så de ramlar av stolen, men jag har hoppat av Civilingenjörsprogrammet. 

Jag vill påpeka att det verkligen inte är för att jag inte klarade av det, för jag fick faktiskt sjukt fina betyg. Anledningen var helt enkelt att när vi väl började med den efterlängtade inriktiningen så kände jag att det inte var vad jag ville hålla på med, så jag tyckte inte det var någon idé att fortsätta. 

Så därmed har jag nu vänt blad och faktiskt redan bytt program, nämligen till Matematikprogrammet. Matematik är något som alltid känts naturligt för mig att läsa, och ju mer jag läst desto roligare har det blivit. Så jag tror och hoppas verligen att jag hamnat rätt nu. Jag är iallafall SÅ förväntansfull. 


Härmed får jag alltså förändra världen från en matematikers perspektiv. Längtar 

vila♡

Åh vilken skön helg! 
 
Fredagen började jag med att städa, och fortsatte den sedan med att fira mamma genom att mumsa i oss pannkakor och ta en promenad. Därefter skulle även pappa firas, med så mycket godsaker att vi alla hamnade i värsta matkoman.
 
Lördagen startades väldigt lugnt för mig och min gos, slappandes i soffan i flera timmar. Både fredagen och lördagen fick jag dessutom mysa med dels mina sötkatter, men även med min favorittjej, Fanny
 
Och som avslutning på helgen gjorde jag och Martin en varm smörgåstårta på söndagen, innehållande bland annat kyckling, bacon, curry, mango chutney, purjolök och philadelphiaost - SÅ JÄVLA GOTT. 
 
Nu har batterierna åter blivit lite laddade och det är dags att ta sig an plugget igen.. Heja!

RSS 2.0