midsommar

Igår var det midsommarafton, och som varje jäkla år så jobbade ju jag såklart. Så jag och Martin höll oss i Karlstad och lagade supergod mat med fruktpaj som efterrätt.
 
Sedan blev det en otroligt tidig kväll och upp igen till jobbet morgonen efter. Det tar på krafterna att gå upp kl 04:20 kan jag säga er.. Fy tusan. 

Bal 2014

Nu är studentveckan här för årets studenter, och idag var det bal i Karlstad! Jag gick främst dit för att kolla på fina Rebecka, som jag hittade efter många om och men. Men det var tamejtusan inte lätt! 
 
 
 
 
Ha en sjukt bra vecka nu!♡

PAINTBALL

Igår kickstartade jag och en del av gamla fina gänget sommaren med en omgång paintball. Detta var tredje gången jag spelade, och jag kan lugnt säga att det även var den bästa. Så om ni, kära fans, ska spela paintball någon gång, så åker ni till Panikfabriken i Edsvalla. JUST DO IT! Sjukt kul, sjukt svettigt och sjukt awesome. 

Vi blev dessutom vamt välkomna av två grymt sköna snubbar, som mer än gärna tog kort på oss inne på banan:


Efter tre timmars spel var man så otroligt jäkla trött så ni anar inte. Väl hemma blev Martin liggandes på golvet, helt utsliten♥ Duschen var vääldigt efterlängtad vid det laget, efter lite skott i huvudet osv...


//Supernöjda med dagen!

sommarloooov ♥

Nu är den sista tentan skriven och jag har helt plötsligt tagit sommarlooov!! Såhär säger man väl alltid, men jag kan faktiskt inte förstå att jag redan avklarat ett år på universitetet. Helt plötsligt är jag 20% Civilingenjör. 
 
...och helt plötsligt behöver jag inte plugga ca 12 timmar om dagen, utan kan sätta mig ute på balkongen och koppla av - och inte göra ett endaste dugg. I flera timmar om jag så vill. Det känns helt galet att ha den möjligheten, vilket kanske låter helt sjukt att jag tycker - men OJ vad jag har pluggat det här året.
 
Nu ska jag njuta och ladda om batterierna i sommar, tillsammans med min snos och alla underbara i min omvigning. Så otroligt skönt!

♥♥♥♥

RSS 2.0