Slutet gott, allting gott

Jag tror aldrig att jag under min bloggperiod har försökt att sammanfatta det gångna året när det har nått sitt slut, så jag hoppar över det i år också. Dock så måste jag ändå uppmärksamma 2013 lite, då det faktiskt var ett himla bra år.
 
De fyra händelserna som stack ut mer än vanligt var troligtvis:
 
Balen, som man förberedde sig inför i (minst) ett halvår och som tog slut innan man ens hann blinka. Det hela var dock en stor besvikelse som man fick göra något positivt av, vilket aldrig är omöjligt i rätt sällskap.
Studenten, som var en dag full av så mycket glädje att jag aldrig kommer glömma den. Lyckan, upplevelserna, vännerna, släkten, dagen, natten, allt.
Flytten till Karlstad, där många av mina fina släktingar fick visa vad de gick för. Jag flyttade hemifrån och blev förälskad i en stad. Hur underbart?
Universitetet, där jag var så nervös första dagen för jag inte visste vart jag skulle göra av matlådan. När väl det problemet var löst insåg jag ganska snabbt att det fanns oerhört underbara personer i min klass, som jag är så glad över att ha träffat.
 
Så, tack för det här året 2013! Ett speciellt tack till alla fantastiska personer som jag fått dela det med, tusen pussar på er ♡
 
...OCH VÄLKOMMEN 2014! ♥

Kommentarer
Postat av: Elliepellie

Fina du ♥ Jag känner på mig att 2014 kommer bli ännu bättre än 2013 :') Man kan alltid hoppas iaf!

2014-01-02 @ 08:03:44
URL: http://mrsfahrenheit.blogg.se
Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0