Dan före tentadan

Äntligen har jag pluggat klart inför morgondagens mattetenta. Det ska bli så oerhört skönt att få det ur världen så ni kan aldrig ana.
 
I övermorgon ska jag försöka ta igen hela mitt så kallade jullov, genom att inte göra ett dugg på hela dagen. Japp, jag har planerat in en dag att inte göra någonting på. Det finns en första gång för allt. Och som jag längtar. 
 
Men först: fem timmars tenta. Tagggaaa!! 

Bättre sent än aldrig

Äntligen biter kylan tag i kinderna och snön knakar under skorna när man går utomhus. Som jag har längtat!
 
Nu skulle jag mest av allt vilja kasta mig ut i längdskidspåren och åka varv på varv i finaste Långberget. Jag håller verkligen alla mina tummar att det blir av när jag åker hem till skogen nästa helg! 
 
I Karlstad får man nöja sig med promenader istället, helt okej det också (ibland). 

You better dance

Nyårsafton 2013 i Karlstad, tillsammans med massa underbara människor:
 
Bilder av vår finaste proffsfotograf Linda Kjernsmo ♥ 

Slutet gott, allting gott

Jag tror aldrig att jag under min bloggperiod har försökt att sammanfatta det gångna året när det har nått sitt slut, så jag hoppar över det i år också. Dock så måste jag ändå uppmärksamma 2013 lite, då det faktiskt var ett himla bra år.
 
De fyra händelserna som stack ut mer än vanligt var troligtvis:
 
Balen, som man förberedde sig inför i (minst) ett halvår och som tog slut innan man ens hann blinka. Det hela var dock en stor besvikelse som man fick göra något positivt av, vilket aldrig är omöjligt i rätt sällskap.
Studenten, som var en dag full av så mycket glädje att jag aldrig kommer glömma den. Lyckan, upplevelserna, vännerna, släkten, dagen, natten, allt.
Flytten till Karlstad, där många av mina fina släktingar fick visa vad de gick för. Jag flyttade hemifrån och blev förälskad i en stad. Hur underbart?
Universitetet, där jag var så nervös första dagen för jag inte visste vart jag skulle göra av matlådan. När väl det problemet var löst insåg jag ganska snabbt att det fanns oerhört underbara personer i min klass, som jag är så glad över att ha träffat.
 
Så, tack för det här året 2013! Ett speciellt tack till alla fantastiska personer som jag fått dela det med, tusen pussar på er ♡
 
...OCH VÄLKOMMEN 2014! ♥

RSS 2.0