Lyckokakor ljuger inte


Det här är bara början..

Jag har en känsla av att det kommer bli många fina bilder på bloggen framöver, tack vare min fina mac. Jag har liksom alltid velat göra såhär:
Så nu vet vi att mac uppfyller allas drömmar!
 
//nöjd_tjej_94

MacBook Air ♡

ÄNTLIGEN har jag fått min efterlängtade 20-årspresent från mamma, pappa, Linda, Fanny, Simon, Martin, Tulla, Jan, mormor, morfar och framförallt: MIG SJÄLV!

Under dagen idag, när jag satt i min sov t-shirt med håret på sned och pluggade, ringde det nämligen på dörren - och där stod en antagligen mycket underbar person - MED MIN MACBOOK AIR!

Vad fantastiska alla är som bidragit till den här älsklingen. Efter att ha suktat efter den i flera månader är den nu MIN! Min, min, min ♡

Två decennium

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt av att grattissmsen började rulla in. Helt plötsligt har jag fyllt hela 20 år, levt i två decennium, lämnat tonåren bakom mig och får nu ta de första stegen in på systembolaget och köpa vad tusan jag vill. Helt sjukt vad tiden flyger förbi. Att fylla 20 år på en söndag måste ju dock vara ett straff ifrån Gud eller något. Inte schysst alltså. 
 
Hur som helst så har helgen varit helt underbar. Jag och Martin har haft besök av min fina pappa, Linda och syster, ätit av TVÅ tårtor och hur mycket andra godsaker som helst, myst till olika serier och bara njutit 
 
 
Med den här dagen gjord är det nu inte länge tills jag beställer mig en efterlängtad MacBook. Ett måste för alla tjugoåringar, så klart! 

RSS 2.0