snorunge

Asså jösses vad svårt det är att försöka plugga när man hostar och snorar och måste snyta sig ca var annan minut. Handen får ju liksom aldrig vara ledig så jag kan skriva...
 
Buhu, stackars mig...
 
#orkavarasjuk

tillbaka till universitetet

Happ, då har redan två skoldagar rullat förbi i årskurs två på Civilingenjörsprogrammet.

Jag kan väl inte direkt säga att jag varit nöjd med dessa dagar, då jag blir så himla irriterad på att det är sån satans dålig ordning på kurserna. Det kan inte vara så svårt att ha en planering redo inför en kursstart, på en kurs som gått flera gånger tidigare. Men det är det tydligen. 

Nu vill jag bara spola förbi september och okboter, så jag äntligen får börja med min efterlängtade kemi. Då har jag iallafall något att se fram emot när det dystra höstmörkret faller in. 
 
Usch, vad tråkigt det är att sommaren är över... Den har verkligen varit så-himla-bra. Skulle kunna uppleva den flera gånger om.
 
Tur att jag iallafall har en solstråle i mitt liv som alltid finns där ♡ ♡ 

SABATON

Igår avslutade jag och ett fint gäng sommaren med en kanonkväll på Mariebergsskogen, tillsammans med Amaranthe, D-A-D och Sabaton♥ Konserten var sista stoppet på deras Sverigeturné, och ÅH så grymt det var. 

Man kan ju inget annat än att älska Joakim Brodén, sångaren i Sabaton. Den energifulla personen som tar upp en nioåring på scenen för att visa hur mycket han stödjer att alla åldrar ska kunna komma på konserter. Bästa! Man ryser ju av hur fin han är.


...och Martin lyckades fånga ett leksakssvärd som kastades ut i publiken! Så himla kul. Nu kan jag lova er att jag har en väldigt nöjd gosse.

Tack till alla som jag fick dela den här upplevelsen med

Vibram

Alltså spana in vilka grymma skor jag fick mig idag:
 
Tacka facebookgruppen Bortskänkes i Karlstad med omnejd säger jag bara. Jag kan inte förstå att jag har fått ett par (i princip oanvända) barfotaskor helt GRATIS, då de annars kostar över tusen kronor. Galeeet!
 
Det ska bli sjukt spännande att prova dom på stepen imorgon. #taggaaad!

Loppis

Åh vilken bra dag det här har varit!

Jag och Martin har nämligen varit med och haft loppis på Hembygdsgården i Torsby, bland annat tillsammans med mina svärföräldrar. Innan trodde jag verkligen inte att det direkt skulle bli en rolig dag, utan mer att man kunde stå ut för att få lite pengar. Men det var hur kul som helst. Det berodde nog dels på att affärerna rullade på så-himla-bra och att det var så många där som knallade runt. Jättemysigt!
 
Dessutom fyndade jag mig saker från min fina svärmor, helt gratis♡ 
Återigen, tusen tack!

Detta satans håret

Den här sommaren har jag haft en riktig hårkris alltså. Det började med att jag slingade mig ljus i Karlstad på Hårcenter (Bergvik), men blev verkligen inte nöjd. Det var alldeles för många slingor för min smak, vilket gjorde att jag kände mig så-himla-ljus så det kändes som jag hade en peruk på mig. Dessutom tyckte jag att vissa slingor hade en nyans av gult i sig. BLÄ. 

Några veckor senare fick jag nog, och färgade mig mörkare än jag någonsin varit - i hopp om att jag inom en snar framtid ska få tillbaka min normala hårfärg och inte få väääärldens utväxt undertiden. Nu känner jag mig istället oerhört mörk, men nu får det ju liksom räcka med att slänga ut pengar på detta eländiga håret. Jag blir ändå aldrig nöjd, snyft.. 

//hårhatarN

Tacka träningen♥

Ända sedan jag gjorde min sista arbetsdag på Gruvön för ca tre veckor sedan så har jag äntligen haft tid till att träna. Det har gjort att jag tränat nästintill varje dag, för att det är så otroligt skönt! 
 
Som ni säkert har listat ut springer jag en del, men jag har även varit på gympa, bodypump, zumba och step, och så cyklar jag, promenerar och kör egna styrkepass med både vikter och yogaboll (eller vad det kallas). 
 
Hursomhelst så har detta gjort att nu under min senaste mensperiod så har jag inte haft ont i magen överhuvudtaget(!) OCH aldrig haft sån liten mängd mens heller. Det är helt sjukt! Detta har liksom aldrig hänt under mina ca 10år med mens.. Jag brukar alltid bli sängliggandes och dö av all värk och blod, men nu har det gått som en dans! Guuud vad glad jag blir. Så otroligt skönt. Träning är ju underbart! 
 
Avslutar inlägget med att visa vad jag gjorde igår, när det var strömlöst och åskade på kvällen.
 
//En stolt söt shot.

Helgen

Den här helgen har jag och Martin varit ute och plockat ännu lite mer blåbär, men blev ganska snabbt bortjagade av världens största myggor. När vi kom hem upptäckte jag att jag hade blivit biten på NÄSAN. Vem blir det? Så jag var så svälld att mina näsborrar var olika stora. Alltså. Va?

 

Med konstigaste näsan var vi dagen efter och hejade på min vildakusin Tilda i Svennis Cup, som faktiskt fick till ett mål! Duktig tjej det.

 

Sedan på kvällen träffades vi dessutom ett gäng och grillade, spelade lite fotboll och hade det satans trevligt. Trots att vi kom hem mitt i natten hindrade det inte mig och Martin ifrån att gå upp jättetidigt dagen efter och springa hela 8km! Åh vad nöjda vi var då.

 


RSS 2.0