Synen bara försvann?!

I onsdags hade vi vår första dugga i matematik, och när jag började skriva försvann nästan min syn helt på ena ögat?! Allt blev liksom suddigt och rörde sig som i vågor.
 
I ren panik satt jag och tänkte för mig själv om jag skulle åka till sjukhuset eller hur tusan jag skulle bära mig åt. Det var verkligen jätteläskigt. Dock satt jag kvar och försökte lösa uppgifterna med ett öga, och efter ungefär en halvtimme kom synen tillbaka.
 
Antagligen hade jag fått ett migränanfall, men helt säker är jag inte.. Hur som helst var det riktigt obehagligt. 
 
Idag har jag en muntlig presentation. Vi får väl se om jag får behålla synen då eller inte.. 
 
 

3 år & 9 månader

 
Idag har jag och Martin månadsdag, men hela dagen har jag varit inställd på att inte ens få träffa min älskling då han hade bestämt att sova i Torsby på grund av sitt jobb. 
 
...men så ringde det alldeles nyss på dörren - och där stod världens underbaraste pojkvän med en ros i handen. Jag blev så överraskad och glad att tårarna började rinna. Min fina vän, han kan allt han! 

Plugga till Dugga

 
 Nästa vecka är det Dugga i matematik som gäller, därför kommer jag att spendera den närmaste tiden med den här utsikten. Håll alla tummar för mig! 

Maaaarten

Nu är Marten här än en gång, och dagen till ära är jag till och med ledig ifrån skolan(!!). Så himla passande att inte ha några lektioner just den här helgen, så man får dra hem till lilla byn och marknaden. 
 
Jag är sååååå taggad att få äta munkar och annat gott hela helgen! Muuuums! 
 

Ny app till blogg.se

Blogg.se har fått en ny app. Äntligen tycker många, men jag förstod aldrig vad det var för fel på den förra.. Det kanske inte gick att göra lika många saker som när man skriver på datorn, men det blev iallafall bra inlägg. 
 
Nu är det ju lagomt roligt att man inte ens kan bestämma den jävla bildstorleken på den nya fula appen?! Eller har jag fel? Säg SNÄLLA att jag har fel och bara inte har hittat det? Annars tycker jag att det är förjävligt. Skitsaker. 
 
//arg

Bröllop i Helsingborg

Den 24 augusti gifte sig världens finaste människa i Helsingborg, nämligen min faster. När hon tågade fram i armkrok med farfar fick jag tillslut titta bort för att inte börja gråta. Det vattnades så mycket i mina ögon att jag är helt förundrad över hur det inte svämmade över. Självklart hade jag ställt in mig på att hon skulle vara fin, men SÅ fin?! Det är ju inte ens möjligt. 

Hela kvällen var hur som helst helt otrolig, ett riktigt drömbröllop! Ovanpå allt detta fick jag dessutom träffa massvis med efterlängtade släktningar, en nära och kär person jag inte sett på tio år(!!) och även lära känna nya underbara människor. Värmländska drar till sig uppmärksamhet kan jag ju säga! 

Jag är så himla glad över att jag lyckades ta mig ända ner till Helsingborg och vara med om det här. Det var en lång resa och jag fick till och med ett sms av Halebop att jag befann mig i Danmark(?), men det var såååå värt alltihop. Åh, minnen ♥ 

Preparandkurs i matematik

Jo men självklart rockade jag den där inlämningsuppgiften i min första avslutade kurs, precis som jag hade hoppats på. Med ALLA rätt på den blev jag godkänd och har fått mina allra första högskolepoäng. Det känns så himla bra! Grym start på universitetet, verkligen.

Lärarens kommentarer var också väldigt peppande att läsa!


Fina Torsby

Den här helgen har jag spenderat hemma i Torsby. Efter att inte ha varit där på över två veckor så måste jag faktiskt säga att det var finare än någonsin. Byn har allt sin lilla charm.

Äntligen fick jag krama om och pussa riktigt rejält på mina efterlängtade katter och få lite ny energi av både mamma, pappa och lilla syster. Jag och Martin hann även under vår korta vistelse iväg och stötta några kompisar som uppträdde på faktoriet på Sensommarocken. Så synd att man i princip bara hinner hälsa och sen måste åka igen..

Det borde verkligen finnas flera timmar på dygnet, så man hinner ta igen förlorad tid med varandra.


RSS 2.0