Biomys

Nu är jag precis hemkommen ifrån att ha varit på bio med lilla kusin Tilda. LasseMajas Detektivbyrå fick det bli. Tilda var helnöjd och det är väl det viktigaste.
 
Så mysigt med bio i detta ruggiga väder! 

Älsklingarna

Eftersom vi fick en timme extra igår tog jag tillfället i akt och åkte hem till Torsby över natten, istället för att sitta ensam hemma i lägenheten.
 
Jag var bara tvungen att få snosa på mina småpojkar, Findus och Isak. Att vara ifrån mina kattbebisar är bland det jobbigaste med att inte bo hos mamma. Fy tusan vad jag saknar dom!!
 
 
Nu är det i alla fall dags för sista rycket inför mattetentan imorgon. Och jag har bestämt mig att detta bannemig ska gå bra! För som sagt, jag KAN matte - jag är inte dum. 

Att ställa tillbaka klockan

Hur underbart är det inte när man ska ställa tillbaka klockan egentligen?! Man kan ta världens sovmorgon och ändå vakna hyfsat tidigt, då klockan inte alls är så mycket som den borde vara. Helt kanon! 
 
Tumme upp på det! //Sjusovarn

Favoritglassarna

Jag säger bara en sak: prova dessa två glassorter! Så underbart goda så det är helt sjukt  

Min lilla kattbebis

I fredags när jag var hemma i Torsby satt jag tyst i min ensamhet och räknade matte, när det plötsligt brakade till på altanen utanför. När jag gick ut och kollade vad det var som lät så stod en jakthund utanför och två jägare sprang runt och jagade den?! Efter de gett sig av lutade jag mig ut och kollade upp mot skogen, och fick syn på min lilla katt Isak - över 10 meter upp i ett träd!! 
 
Helvete vad arg jag var på alla dumma hundar då, kattmänniska som jag alltid varit. Förbannad tog jag kontakt med morfar som fick ge sig på ett försök att komma åt Isak, men självklart räckte inte stegen. 
 
Åtta jävla timmar senare fick vi nog, och min bror körde lyckligt upp en av sina bilar i skogen och så ställde vi stegen på taket, för att ge lillkillen något att gå ner på. En halvtimme senare stod sötkatten på altanen och ville in. Och inne stannade han sedan i lite mer än ett dygn. Stackarn! 
 

Underbar dag

Solen i Karlstad sviker aldrig! 

Kanelbullens dag

...och min älskade Martin kommer hem med dessa godbitar - så grymt gott!
 
Med det kickstartar vi helgen som äntligen är här igen. Dags att åter ladda batterierna inför en tenta nästa vecka... Det vore ju synd om det inte var fullt upp hela tiden, heheh! 
 
Ha en bra helg kära fanzz!

RSS 2.0