Julen är hääär

Idag har jag och mitt hjärta välkomnat julen till vår lägenhet. Jag är såå himla glad att vi fann en liten plastisjulgran när vi var och handlade tidigare under dagen. Helt perfekt i vårt hem! 
 
Dock har jag kommit på att jag hatar att julen ska vara just RÖD. Kan vi inte införa att den ska vara lila istället? För min skull? Snäääälla?

Martin 21 år ♡

Idag fyller världens finaste älskling hela 21 år - vilket även betyder att vi har hållt ihop i tre år och elva månader ♡ 
 
Jag hoppas verkligen att du har haft en underbar dag, för det är bara såna du förtjänar! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, nu och föralltid. 
 
 
Puss på DIG, puss på OSS, och låt oss nu fortsätta livet tillsammans, vid varandras sida 

Nickelback 131115

I fredags, den 15 november, fick jag äntligen uppleva min studentpresent från Martin. Vi åkte nämligen till Göteborg, intog Scandinavium och såg världens bästa Nickelback. Herregud så otroligt, extremt, jävla bra det var! Heeeelt otroligt - lätt världens bästa present. 

En liiiiten sammanfattning i bilder:

På tågresan till Göteborg var det så gott om utrymme mellan stolarna att jag kunde ha benen raklånga, utan att nudda i stolen framför. Det ni!
 
Väl framme på vandrarhemmet var det bara att vila en halv sekund, sen börja göra sig redo för kvällen. 
 
I kön innan dom öppnade stod jag ett tag alldeles bredvid grabbarna.. 
 
Väl inne i Scandinavium, och självklart var vi i princip längst fram. 
 
Nyp mig - jag drömmer! 
 
Sån grym kväll. 

ULLARED

I fredags drog vissa på Stiftelsen på Nöjesfabriken, medan andra åkte till Ullared mitt i natten.. Hehe! 
 
Äntligen kom alltså jag och mitt hjärta iväg till Ullared igen! Halv ett på natten gick bussen, och efter sex timmar var vi framme. Då väntades shopping i 10 timmar, innan vi drog hem igen. 
 
Det var så gryymt mycket folk där så vid vissa tillfällen gick det inte ens att röra på sig där inne. Det var verkligen helt sjukt, men ändå så värt. Nästa gång ska vi dock försöka boka in en resa när det verkligen är lågsäsong, och försöka sova över en eller två nätter. Det är verkligen fööör stort för att kunna ta sig igenom hela affären på en dag. 
 
Jag fick (nästan) träffa mina två bästa kompisar också:
//Lycklig tjej

You got to looove Sheldon Cooper

Waaaah, världens finaste tshirt har precis trillat ned i min brevlåda!!
 
 
Ett stooort måste för The Big Bang Theory-fans! Så jäkla klockren, älskar den till tuuusen!! 

Gratis är gott

Tumme upp till McDonalds app som just nu delar ut gratis kaffe! Perfekt när det spöregnar ute och man ska vänta på bussen i närmare en halvtimme.. 

Födelsedagsfirande & mys

Sån härlig lördag: firande av pappa och mys med världens sötaste lillasyster. Puss 

Tentabakis

Som en kompis till mig skrev häromdagen: det borde verkligen finnas något som heter tentabakis.
 
Isåfall är jag det efter tisdagens tenta. Jag är verkligen helt slut. Så matt i kroppen och totalt tom, som ett skal. Allt är så himla ansträngande och jobbigt, jag orkar inte ens med mig själv.  Tentabakis, helt enkelt. 
 
Det är så jäkla tur att vi inte hade något mer den här veckan förutom den där tentan, så jag har någon chans att återhämta mig. 
 
Trött. Punkt. 

RSS 2.0