Glad påsk!

Efter att ha målat påskägg så fingrarna ser ut som färgpaljetter är det nu dags att äta påskmat. Igår hade vi dessutom besök av världens finaste påskkärring;
min allra sötaste lillasyster ♥


Glad påsk mina kära fans!

helt jävla omöjligt!

När man inte lärt sig att fälla ut strykbrädan och bara måste stryka en tröja:
...jag är så jäävla rädd för att nypa mig!!

Och hur ska hon då klara att flytta hemifrån, som inte ens kan fälla ut en strykbräda?
Jo, förstår ni, jag har ju Martin ♥

(och mamma, bara ett telefonsamtal bort...)

Pimpla hela dagen

När man tar helg halv tolv på en torsdag kan man spendera sina fredagar såhär:
...ute på isen i strålande sol med bra sällskap. Härligt!

NICKELBACK ♥

Häromdagen fick jag reda på vad jag ska få i studentpresent av min finaste älskling, och nu är det fixat, bokat och helt jävla bestämt:

Den 15 novemer drar vi till Göteborg, intar Scandivaium, trängs LÄNGST FRAM och skriiiiiiker ikapp till flera tusen andra och NIICKELBAACK!!!

Just nu är jag lätt den lyckligaste, gladaste och mest förväntansfulla som finns i heela, hela, hela, hela världen.

Tuuuusen tack, min underbara Martin ♥

v. 10

Förra veckan, det vill säga v. 10, var minst sagt omtumlande för mig.

På onsdagen åkte klassen ner till Karlstads universitet för att få lite information om de olika utbildningarna de har att erbjuda. Jag var självklart och lyssnade på en rad olika Civilingenjörer, då jag själv länge funderat på att bli en. Efteråt kändes det tyvärr rent utsagt förjävligt och jag kände med ens hur paniken sakta men säkert började växa inom mig - helt plötsligt lät inte Civilingenjörsyrket alls som något för mig?!

För att försöka rädda min framtid bytte jag hastigt spår och funderade på att bli Biomedicinsk analytiker, jag tog till och med kontakt med en sådan och kom fram till att det vore ganska kul att bli Patolog...

Samtidigt orkade jag dock inte släppa alla planer på att bli en riktig liten nörd som sitter och kämpar med matteproblem i flera veckor - så därför åkte jag ned till Karlstad igen på Lördagen. Upprörd satt jag och beklagade mig för studievägledaren för Natur- och teknikprogrammen, som tillslut fick mig back on track.
(Tusen, tusen tack!! ♥)

Så nu, senast den 15 april, söker jag en Civilingenjörsutbildning på Karlstads universitet - antingen inom Kemiteknik eller Energi och miljöteknik. Nu är jag återigen taggad på att läsa i fem år, få en masterexamen och sedan kunna vraka och välja vilket jobb jag än vill ha. Det känns så otroligt skönt.

Byggnaden jag kommer hänga i under de närmsta fem åren.. Can't wait!

RSS 2.0