Blickar framåt

Jag måste bara säga: Äntligen är slutet på juni månad här!
 
Studenttiden är över, de nervösa första dagarna på sommarjobbet är förbi och boendet för framtiden är säkrad. Jag och mitt hjärta har tagit de första stegen in i vuxenvärlden och betalat vår första hyra, skaffat en hemförsäkring och beställt en ny, gemensam tv.

Nu är det bara att välkomna nästa månad, juli - som jag längtat sååå mycket efter.
 
Juli är nämligen månaden som min moped kommer att säljas, jag får antagningsbesked ifrån universitetet, vi får nyckeln till lägenheten i Karlstad och börjar köra de första flyttlassen, jag är ledig i en hel vecka, jag får min första lön från sommarjobbet, vi får ordning på de sista pusselbitarna som krävs för att börja ett liv tillsammans - tio mil bort ifrån där vi är nu - jag och min gos ♥
 
Allt kommer bli sååå bra!
 
 Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

Min satans tur

Cykla en mil för att få klippa gräs i regn.. Det är allt kul att heta Frida ibland.


Midsommarafton

Glad midsommar alla älskade fans! Ni kan ju vara snälla och skänka en tanke till lilla mig ikväll som inte kan vara med på alla festligheter, eftersom jag jobbar..

Fick iallafall se Borejoggen imorse - en tradition på midsommar.


Utsida & planlösning

Tredje våningen, längst ut. Där ligger vår blivande lägenhet, på Bellevuegatan 5A.


ÄNTLIIIGEN!!

Jag kan ta mig tusan inte förstå att det är sant, men jag och min älskade Martin har precis skrivit på kontrakt till en lägenhet!! Så himla sjuuuukt och overkligt, helt gaalet!

Jag är så himla glad just nu, fy satan vad bra det kommer bli. Äntligen kan man sluta leta bostad och bara ta det lugnt. Låta dagarna rulla på och invänta flytt - wihiiiii!!

Detta firar vi med hamburgare på McDonald's!


STUDENTEEEN

På självaste studentdagen gick jag upp kl 04:50 på morgonen, fick håret och sminket fixat av världens bästa Linda och drog sedan iväg på champagnefrukost. Därefter bar det av till skolan där vi blev fotograferade, åt vår sista måltid i matsalen, skrek halsen av oss i korridoren och dansade på borden i klassrummen.

Efter avslutningen i Stjernehallen delades betygen ut och sedan var det bara att vänta på att klockan skulle bli ett, så att man fick springa ut från skolan och aldrig mer återvända!

Väl uppe på studentflaket möttes vi av en regnskur som självklart förstörde vårat ljud. Ledsna och besvikna visste vi nästan inte vart vi skulle ta vägen, ända tills en vänlig själ gick och köpte oss ett nytt (!). Därefter var det bara att släppa loss, åka hem och äta god mat och sedan ut och dansa natten lång.

Bild: Linda Kjernsmo
NV10 - shaaalalalalala ♥

 
Efter att ha varit vaken nästan precis ett helt dygn i sträck på studentdagen sov man läääänge och skönt dagen efter... och dagen efter den också...

Nu är det Karlstad och universitetet som väntar till hösten, gaaaaalet!! ♥

Jag har tagit studeenten!!!

FY FAN VAD JAG ÄR BRAAA!!!


Kusinvitamin

Välkommen till världen, min nya kusin som än så länge heter "Pip"!

Tilda är en myycket stolt storasyster.


Balen 2013

Balen 2013. Dagen man förberett sig på i ungefär ett halvår. Nu är den upplevd och förbi, och det känns så overkligt.

Dagen började med att fixa i ordning sminket vid Salong Lowi och håruppättningen vid Salong Dominique. Därefter var det bara att kasta sig i klänningen och agera fotomodell. Jag och mina vänner samlade ihop oss och åkte in på Rottneros i en cabriolet. Vi gick röda mattan fram och tog återigen flera hundra kort, hamnade i tidningen och slog oss sedan ned vid matbordet.

...därefter kom besvikelsen: maten. Efter att ha ätit hela tre rätter var man fortfarande hungrig, det var verkligen det sämsta jag någonsin varit med om. Det var inte ens gott för fem jävla öre. USCH!

...därefter kom ännu en besvikelse: musiken. Skojar ni med mig eller?!!!!

Så efter dessa stolpskott stack jag och mina vänner ut och tog ännu flera kort. Det fanns ju för tusan en jätterolig park med massa statyer där, så dom gjorde vi sällskap hos ett tag.

Hur som helst så har sååå många sagt till mig att balen bara är en gång i livet, därför kommer ni få en hel del bilder att titta på nu:
...och sen spårade allt poserande ur, vilket ni kanske får se framöver!

Jag trodde ärligt talat att det skulle vara liiiite roligare att gå på den där balen man som sagt förberett sig så otroligt länge inför. Kanske hade jag för höga förväntningar som tyvärr inte blev uppfyllda, men jag hade ju i alla fall världens bästa sällskap.

Puss på er!

Första dagen av studentveckan

...och den bestod av mösspåtagning och studentlunch! 

 
För vi ska snart ta studeenteeeen!!!

Grillkväll & födelsedagsfirande


 

Målarpojken


Jag har en sån duktig snos som hjälper sin morbror att måla huset ♥


Haaaard work, work

De senaste dagarna har jag verkligen varit frånvarande när det gäller min kära blogg, men det är bara för att jag redan har påbörjat mitt sommarjobb och har fullt upp om dagarna..

Måndag till torsdag den här veckan går jag nämligen bredvid i Hemtjänsten, där jag även kommer spendera min sommar. Det är väldigt mycket att lära sig såhär i början, men jag tycker faktiskt att det rullar på bra.

Efter att ha jobbat två kvällar och en dag känner jag mig dock väldigt, väldigt trött - så det blir nog att börja dricka kaffe på seriös nivå nu i sommar..

Nästa vecka är det i alla fall studentvecka, så bara för det kan ni få ännu en liten smygtitt på min håruppsättning till balen - tagga!!


Min älskade skatt

Du är så fin, hjärtat mitt.


Happy birthday to yoou

Idag fyller min lilla bebiskatt hela ett år! Baaara för hans skull så har det varit crusing utanför vårt hus nu på eftermiddagen, gud vad omtänksamt!


RSS 2.0