studenten närmar sig


De senaste veckorna har både balbiljetten och studentmössan äntligen hämtats ut, vilket betyder att jag har kommit ytterligare två steg närmare studenten - som det bara är ungefär tre och en halv månad kvar till.

Nu har vi dessutom fått ett efterlängtat sportlov, och sedan är det bara en sista period kvar av min tid på Stjerneskolan. Så himla skönt!

ett mumieben?

Ärligt talat, vad är det här egentligen?

Varje gång jag jobbar med att städa så måste jag lyfta på den här äckliga, konstiga, mystiska saken för att kunna dammtorka - och det är lika hemskt varje gång.

Erkänn att det ser ut som en del ifrån typ en mumie?!

Semlogram ♥

De senaste dagarna har det verkligen varit fullt upp...

- Dels har jag fyllt år och blivit hela 19 år gammal (tjohoo!), jag har även jobbat med att städa stugor i Branäs, haft alldeles för lite tid för att plugga till stora och viktiga prov och idag, äntligen, fått ett semlogram!

Det har varit helt omöjligt att hinna få iväg ett semlogram innan de varit slut, så idag satt jag klockan nio på morgonen och uppdaterade sidan om och om igen tills det plötsligt dök upp 30 semlor som var GRATIS.

För att verkligen hinna få en gick jag in på min lilla älsklings facebook och skickade till mig själv.... Inte alls desperat.

RSS 2.0