Julen 2013

Då var ännu en julafton över, och den har verkligen varit helt kanon. Dock så var inte min vilda kusin Tilda med och firade iår, och tro det eller ej, men jag saknade henne verkligen. Det blir bara fööör lugnt när hon inte är med. 
 
Hur som helst så hoppas jag att alla mina fans har haft en underbar jul, puss på er! 
 
 
...jag fick en tomte också - såååå nöjd! 

Årets godiskorg

Nu är den första av tre jular firad, och självklart fick jag min årliga godiskorg. Det är lätt bland det bästa med julen! 
 
//Nöjd som ett barn på julafton (höhö).

Leeeediiiiig (?)

Igår gick vi på julledighet på universitetet. Hur ledig jag faktiskt kommer bli är dock en helt annan sak, eftersom två tentor väntar på oss när vi kommer tillbaka i januari. Så antagligen kommer detta "lovet" bestå av mycket matte och programmering.. Tyvärr.. 
 
Igår fick jag och Martin dessutom finbesök ända ifrån Uppsala, nämligen av världens bästa Linda, Robin och Clea. Kvällen bjöd på tacos, film, en enormt stor godispåse och massa, massa mys. Jag har saknat mina underbaringar såååå mycket! 
 
Idag drog vi hem till skogen, och började genast att tagga inför julen med att klä julgranen och kolla på Grinchen på tvn (vilket är ett MÅSTE varje jul!). 
 
Imorgon är det jobb i Branäs som gäller, och därefter möjligtvis lite plugg.
 
..jag sa ju att jag inte kommer få vara ledig nästan någonting under julen.. 
...men jag får iallafall träffa mina ögonstenar till katter, och det är guld värt! 

Första advent

Första december, första advent, första avsnittet med årets julkalender, första julbordet och första luckan i min älskade chokladkalender. Snacka om en mysig söndag. Nu är det bara första snön som fattas - sen kan julen komma! 

RSS 2.0