Nollning

Första riktiga skoldagen är förbi, och man kan väl säga att den verkligen inte blev som man hade förväntat sig..

Vad som egentligen skulle ha varit en föreläsning i matte blev helt plötsligt en uppgjord kidnappning av studentföreningen SEKE. Vi blev alla tilldelade ett gult tygstycke som vi skulle ha som pannband, samt en sopsäck till klädsel.

Väl indelade i olika grupper kunde alla lekar börja, som sedan höll på under hela eftermiddagen. Allt för att lära känna varandra och slå våra kloka hjärnor ihop - hur roligt som helst!

En galen start på början av mina fem år på universitetet, helt enkelt.

//sweetshots aka fisk-Frida i grupp nr 5: teenage mutant ninja turtles.


Universitetsbruden

Helt plötsligt är en vecka gjord på universitetet och jag har redan bockat av en kurs. Nu är det bara att hoppas att jag rockade på inlämningsuppgiften, så jag får mina efterlängtade högskolepoäng..

I helgen väntas bröllop i Helsingborg, då min finaste faster ska gifta sig. Nu lämnar vi därför Karlstad för ett par dagar och tar en liten minisemester.

Puss på alla söta fans!


Imorgon börjar allvaret..

...för då är det back to school som gäller, men inte vilken skola som helst - utan UNIVERSITETET! Jag tror jag kommer hinna svimma av nervositet närmare tusen gånger det kommande dygnet. Usch och fy. Som tur är ska också min fina Elinore läsa samma förberedande kurs i matematik nästa vecka med mig, så jag slipper iallafall gå runt ensam första skoldagen - tack gode gud.

Så imorgon ska vi tillsammans leta efter kylskåp att förvara matlådan i (!), springa runt och leta efter lektionssalen och med största sannolikhet gå väldigt, väldigt vilse. Det är lika bra att ställa in sig på det. 
 
Karlstads universitet. Så overkligt att det redan är min tur.

Ett sista farväl

Igår hade jag och mina bästaste vänner en sista tjejträff innan vi skiljs och flyttar åt olika håll för att läsa på universitet. Jag har haft sån tur som träffat er allihopa! Ni tar upp en stor plats i mitt hjärta - och där kommer ni för alltid att få stanna.
 

I will always love you ♥

Karusellen snurrar på

Nu ska jag låta riktigt gammal och säga: tänk vad tiden flyger förbi! Tiden går så oerhört fort, så fort att jag nästan tycker att jag inte riktigt hänger med!

Helt plötsligt har jag bara den här veckan kvar av mitt sommarlov. Till måndagen börjar jag på Karlstads universitet och läser en förberedande kurs i matematik, innan det riktiga allvaret drar igång veckan därefter. Nu på torsdag (i övermorgon!!) flyttar jag plötsligt ner min säng till Karlstad och stannar där. Då flyttar jag officiellt hemifrån.
 
Jag har väntat på det här så länge och det har hela tiden känts som en evighet för dessa dagar att komma, men så är de plötsligt här och det känns jätte läskigt. Tiden går verkligen för fort.
 

Reklamutdelare

Förra veckan fick jag och Martin en liten lapp hem i postlådan i Karlstad om att det behövs fler folk som delar ut reklam i området där vi bor. Efter att ha kollat upp det mer noggrant och tagit kontakt med de som håller i det, så har jag nu helt plötsligt fixat mig själv ett helgjobb.

Så. Jävla. Skönt. Jag har inte ens flyttat ner till Karlstad på heltid än, men ändå vet jag redan säkert att jag i alla fall kommer ha något till inkomst medan jag studerar.

Och dessutom får jag gratis träning på köpet!

/gladtjej_94


I'm in love ♥

Pretty Little Liars, ännu en serie jag kärat ner mig i. Så saaatans bra!!

Kvällsnöje på hög nivå

Jag är så himla lättroad..


Trääääna för tuusan

Den senaste veckan har jag varit ute och sprungit fyra gånger, cyklat två och gjort lite styrka ovanpå det.

Det är så himla härligt att vara ledig och känna att man verkligen har tid till att träna. Man mår så mycket bättre i både knopp och kropp då.

Nu ska jag hålla i det här tills skolan börjar och sedan få in en vana att träna viss många gånger i veckan, mellan allt plugg och hushållsskötande..

Detta skålar vi på med vattenflaskan i högsta hugg och hoppar sedan genast in i duschen.

Goooo sweetshots!


Avskedsfest

I fredags hade vi som sagt en typ av "Avskedsfest" eftersom vi är så många som ska flytta ifrån vår lilla by i höst. Dock hade jag lite svårt att ta in att det kanske var sista gången jag såg vissa personer på en väldigt lång tid, för det känns såå himla overkligt.
 
Några ska till Karlstad, andra till Örebro och vissa ända till Uppsala?! Jag får inte riktigt in det i mitt lilla huvud, så därför måste jag träffa alla åtminstone en gång till innan allt detta händer! Oj vad många tårar det kommer att fällas då

Hur som helst; under fredagskvällen var det Linda som agerade proffsfotograf, så därför ska ni få njuta av några av hennes fina bilder:
Mina underbara knasbollar ♥

Fullt ös medvetslös

Kvällen igår bjöd på massvis med festligheter tillsammans med underbara personer, men trots den sena kvällen blev det ändå ingen vila idag inte.

Jag och mitt hjärta gick ändå upp i vanlig tid och åt en rejäl frukost med jordgubbar och en hel del andra godsaker. Strax efter det drog vi på oss springskorna och tog oss an både en springtur och lite styrka.

Återigen fräscha och med mätta magar ska vi nu iväg och kolla på Svennis cup. De äldsta Torsbypojkarna spelade så himla bra när vi kikade på dem igår så vi måste åka och ge dem stöd idag också!


RSS 2.0