Vackra Göteborg

Onsdag, torsdag och fredag den här veckan tillbringade jag i Göteborg med min klass. De som gjorde resan grym var självklart Linda, Elinore, Elin ...och Glenn

Här kommer en bildbomb med några lånade bilder lite här och var.
Kolla och njuuuut:
 
...tyärr var det väldigt svårt att få en enda specifik bild på Glenn, då han likom var överallt. Konstig kille det där, men oj så rolig!
 
Tack för den här gången Göteborg ♥

Svarta högklackade damskor - Kom och köp!

Pris: 200 kr
 
Skick: Nya, aldrig använda
Märke: Meiguan
Storlek: 37 (små i storleken)
Färg: Svart
Material: Konstläder, paljetter
Klacktyp: Stiletto klack
Klackhöjd: 6.3 cm

Skorna är dessutom klassade som dansskor, vilket gör att de är väldigt mjuka i sulan och sköna att ha på sig.
 
Jag säljer dessa på grund av att de som sagt är lite små i storleken, vilket gör att de är något för små för mig - som alltid, alltid har storlek 37 vanligtvis..
 
Intresserad? Kontakta mig via mail: frida_granstrom@hotmail.se

Göteborg nästa

Nu är det snart dags att dra ut på ett nytt äventyr, för imorgon åker jag nämligen iväg till Göteborg tillsammans med min klass.
 
Jag ska än en gång få uppleva allt Universeum har att ge och troligtvis åka vilse med spårvagnarna. Vi ska även besöka Chalmers och ta oss en titt på vad Vetenskapsfestivalen har att bjuda på.

Just nu är jag mitt uppe i att packa för dessa tre dagar. Isak verkar dock inte vilja att jag ska åka..

nässpray och universitetssökande

 Här sitter jag, trött som en gris och förkyld som en åsna, och har precis gjort klart min första hemtenta i Matte F. Jag har även äntligen tagit mod till mig och tagit det stoora och läskiga steget, och därmed sökt till universitetet.

Ett enda program på ett enda ställe - nu är det vinna eller försvinna som gäller för den målinriktade tjejen, som bara längtar efter att få flytta hemifrån och börja studera på universitet!! ♥

Snart är det min tur att stå där med vit mössa, massvis med blommor kring halsen och sjunga om att jag är såå jääävla bra. excitedexcitedexcitedexcitedexcited

vårsolen ♥

Nu märks det verkligen att våren är här, när man börjar bli osäker på hur man ska klä sig - för antingen är det för varmt eller för kallt, solen skiner men det blåser kalla vindar - oj vad mycket man kan säga om vädret som svensk nu!


Idag har jag iallafall suttit ute i den härliga vårsolen och läst en bok, iförande sockor och foppatofflor. Kanske inte den finaste kombinationen, men det var alldeles utmärkt med tanke på vädret. Så det så!

RSS 2.0