äntligen lite värme


Sol, vind och vatten
-
det är något vi faktiskt har fått tagit del av under några få dagar den senaste veckan.

Första doppet har blivit gjort, vilket var så-jävla-kallt. Fötterna domnade bort direkt man nuddade vattnet..
Lyckan på bilbingo har också provats på, vilket som vanligt inte riktigt gick så bra. Varför är det alltid så att allihopa runtomkring där man själv är ska vinna?!! Så orättvist..
Och som pricken över i:et under dessa vackra dagar har vi också fått umgås med två fina vänner, ihop med spel, film och godsaker.

Nu håller jag bara tummarna att vi får flera såna här fina dagar i sommar, allt blir så mycket roligare då. Tack och bock.

Eskilstuna

I måndags var jag och min familj hos min farfar och hälsade på. Efter att ha sovit där en natt åkte vi sedan till Eskilstuna. Tisdagen bjöd på myyyycket shopping i vad jag tror blivit mitt favoritköpcenter, Tuna Park. Stugbyn vi bodde i låg dessutom precis bredvid, helt klockrent.

På onsdagen blev det Parken Zoo för hela slanten, till och med på kvällen då vi var på Nattsafari. Där lärde vi oss att en svart jaguar kallar för panter, snälla säg att ni inte visste det?! Vi hann också med att besöka ett nöjesfält där JAG vann en chokladkaka på ett snurrande hjul(!!!!).

...och på torsdagen reste vi hem med en sliten Fanny i baksätet. Första semestern tog på krafterna.

Nu kör vi en liten bildboooomb:

Jag har haft riktigt bra dagar med mina nära, älskar't

ut och åka


Imorgon drar jag och vännen min iväg på en liten semester med min pappa, hans fru och min sötgröt till syster. Första stoppet blir Köping, där vi ska hälsa på kära farfar. Sedan bär det av mot Eskilstuna och Parken Zoo.

Från och med imorgon beställer jag fint väder, okej?

Friday the 13th...


...med film och roliga chips!

söta jordgubbar


Ända sedan skolan slutade har jag spenderat mina dagar tillsammans med jordgubbar, och för varje liter jag säljer blir jag bara mer och mer påmind om att jag inte borde stå där.

Självklart är vissa dagar roligare än andra, men sedan kommer det personer som klagar på priset, tar närmare 10 jordgubbar ifrån andra liter och lägger i sin egen, tycker att det borde vara extrapris om man köper si och så många liter, köper en liter och frågar sedan om dom får smaka - ifrån en annan liter.......

Man slutar verkligen aldrig att förvånas över vad folk kan få för sig att göra. Detta i kombination med min kortakortakorta stubin är verkligen ingen vacker syn. Jag kanske inte vet vad jag vill bli när jag blir stor, men jag vet iallafall vad jag INTE vill bli. Förstår inte hur försäljare orkar med sitt jobb...

RSS 2.0