det är en VÄXTCELL ser ni väl


Såhär avancerat har biologi b varit hittills. Helt okej.

jorden anropar

Nemen hejsan kära blogg och alla mina fans.

Här står bloggen helt still, som jag tror det mesta i mitt liv gör just nu. Jag orkar inte fokusera på i princip något annat än detta körkortet.

När jag väl fixat det, ska jag ta tag i mitt liv igen. Jag ska fixa klipptid åt mitt väldigt vackra hår, och klippa det så jag faktiskt kan säga att det är vackert och mena det, jag ska söka sommarjobb så det bara sjunger om det, jag ska återigen lägga ner mig mer i skolan, börja träna och förhoppningsvis få tillbaka lite muskler och kondition, sälja min älskade pärla till moped med en liten tår i ögat...

Ja, jag ska göra MASSVIS med saker. När jag har ett körkort i min hand.


Fram tills dess står världen still, okej?

söndagshumor


Halkbanan 11/1-12

Jag kan inget annat säga än att dagen såg ut precis som jag beskrev i föregående inlägg. Klockan kvart över sju på morgonen började JAG köra emot Karlstad, halva vägen. Snacka om att jag var tröööött.

Efter att alla snurrat runt i storstaden på några olika vägar, kört lite fel och hittat tillbaka, åt vi på McDonald's där vi fick en extra cheeseburgare i vår beställning?!

Mätta i magarna åkte vi ytterligare lite fel och hamnade slutligen på stället med den berömda halkbanan. Efter att ha fått olika slags information blev vi tilldelade en varsin bil (♥) och påbörjade våra övningar.

Vi fick känna på hur det var att bromsa och svänga i halt väglag, både med och utan ABS-bromsar (att hjulen inte låser sig). Och vi kom på: FAN vilken skillnad det är.

Dagen avslutades med att vi fick sätta oss i en bil som vändes upp och ner. Snacka om att jag skrek. Oj-oj!


Kanondag, men gissa om jag är trött nu..

Äntligen är iallafall detta över och allt annat också inför körkortet. Det enda som är kvar är att klara teori- och körprovet. Den NIOOONDE FEBRUARIII ni vet.

Och efter idag, när man kört runt i två timmar, ENSAM i en bil, så tror jag inte att jag någonsin kommer skjutsa någon när jag får körkort.

Känslan av att vara ensam bakom ratten ♥


halkisbanis

Imorgon börjar de flesta skolan igen då detta jullovet
gått mot sitt slut, men för mig gäller istället
halkbanan.

Åka ifrån vår lilla by kvart över sju på morgonen, köra i Karlstad, äta på McDonald's, åka och halka runt på en bana och komma hem runt fyra på eftermiddagen..

Ungefär så kommer min dag se ut.
Tror jag?


for my birthday

PAPPA OCH LINDA!

Lägg till DENNA på min önskelista.


+ Gladiatorerna


Ikväll väntas det tacos med älsklingen, yahoo sån lördagsmyys ♥

övningskörarN

Idag har tamejtusan eran sweetshot övningskört ääääända ner till IKEA i Karlstad och tillbaka, 20 satans mil! Och åååh så bra det gick. Och åååh så roligt det var. Tjohoooo!


Det pussar vi på. Alltid ♥

2 januari

Om exakt en månad fyller jag hela 18 år. En stoor, stoor dag för lilla mig.
...och jag är så sjuuuuuuuuuuuukt taggad på körkort. Tjohooo!


...18 var det, ja..

nyår duvet
Bilder lånade av kvällens värd.

2012


Ett nytt år väntar nu framför våra fötter.

Ett nytt år med nya möjligheter, som man brukar säga. Personligen välkomnade jag det på ett väldigt bra sätt, tillsammans med trevligt folk och en nyårskyss. Precis som det ska vara.

God fortsättning, mina älskade fans ♥

RSS 2.0