att ramla i onödan

Igår gjorde jag min första vurpa på flerfaldiga år.

Jag hann bara vara ute i ungefär en halv minut då plötsligt fötterna tappade fästet av marken och jag låg ned och kravlade i snön. Lika snabbt som jag for i backen ställde jag mig återigen upp, och utbrast: aj.

Helt ensam stod jag där på våran uppfart och sa aj. Efter att ha stått och tyckt synd om mig själv i bortemot en evighet, slutförde jag det jag hade gått ut för ifrån första början: att hämta posten.

Det värsta är, att det var ingen jävla post. Allt var i onödan.

Inte ett enda litet satans brev...

sportloooov


Nu jävlar har vi looooooooooooov allihopa ♥
Nästan två veckors ledighet, det slår verkligen aldrig fel.

pooosarN


Poooose a la sweetshots tillsammans med pärlan.
//Bild
snodd av fina Elin.

Jajamen, idag bjöd jag min kära vän Elin på sin första åktur med mig som chaufför. En vääääldigt stor händelse i hennes liv, måste jag säga. Som tur är verkade hon helt och hållet nöjd, och då är jag med det.


rosa filt


Den gosigaste bilden med den gosigaste filten och den gosigaste pojkvännen ♥

...måste ju se något ljus i detta mörker som består av alltför mycket pluggande.
NU. VILL. JAG. HA. LOV.

Puss på er.

Volkswagen - Polo

Som utlovat, här har ni min nya pärla:

hej kära fans ♥

Okej, nu har jag blivit tillsagd flera gånger de senaste dagarna att jag måste blogga, so here we go!

Jag som trodde att jag skulle få tid över när jag fått mitt körkort, men därefter drog letandet efter bil i full gång och i fredags åkte jag tio mil och hämtade mig en röd liten Polo. Helt galet - jag har en egen bil. Nästan så jag börjar förstå att jag faktiskt har körkort också.

För övrigt är skolan bara FÖR mycket, jag har nog aldrig varit såhär trött på att plugga. Jag skulle bara vilja lägga mig ner och skrika varje gång vi får en läxa...

Vad mer har hänt sen sist? Jo, igår firade jag och min allra käraste 26 månader tillsammans ♥ Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går, verkligen.


Eran sötaste shot ska hädanefter försöka blogga bättre och återigen börja underhålla er. Självklart ska hon också visa er på sin söta lilla bil, så håll utkik.

k ö r k o r t

Jag kan verkligen inte fatta det, men idag,
den 9 februari 2012 - fick jag KÖÖRKOORT!!

Så nervös som jag har varit idag, har jag helt ärligt inte varit i hela mitt liv. Herregud så oerhört läskigt det var att sitta där i väntsalen och vänta på att få gå in och skriva.

Med skrivningen godkänd och med ett resultat som var det bästa "övervakaren" sett på länge, var det bara körningen kvar. Återigen nervöst.

Under tiden jag körde tänkte jag flera gånger för mig själv att jag var tvungen att skärpa mig, och tyckte att det gick så otroligt dåligt. Väl tillbaka tittar körledaren på mig och säger att jag har klarat körkortet.

Den känslan, säger jag bara.


Med körkortsböckerna gömda långt inne i garderoben, kan jorden återigen börja snurra.

18 18 18 18 18!!!

Då var man helt plötsligt 18 år då, tjohooooo!!
Inte för att jag direkt kände någon skillnad imorse, men siffran känns ändå mäktig.


Jag har också fått min allra första bil - en porsche! Inte illa, om jag får säga det själv..

RSS 2.0