Hejdå lilla Polon


Igår kväll sålde jag min bil, så nu är jag helt plötsligt utan.
Ärligt talat känns det väldigt konstigt, men ändå såå skönt.
 

ett litet godislass


Årets godiskorg av pappa och Linda:
2 skumtomtar, 8 godispåsar, en chipspåse och 1,5 liter Julebrus.

Det ska bli så gott att äntligen få frossa i sig lite godsaker, efter att ha haft spysjukan på juldagen och varit dålig sedan dess. Nu har jag gjort mig förtjänt av en liten godisbit, tycker jag..

Julafton 2012

Imorse blev jag och Martin väckta av världens finaste lilla tomtenissa; Fanny

Efter det blev det en plötslig ändring i dagens planer, då pappa hade fått spysjukan under natten.. Så istället för att få snosa på min sötgröt till syster ihop med julmat och paket, fick vi fira med vilda kusin Tilda.

Tydligen hade vi varit snälla i år igen, då tomten kom med en hel del paket. Med den andra julen avklarad är vi mycket nöjda och belåtna. Nu väntas bara den tredje, när pappa frisknat till lite...

 Ivrig Tilda som drar och sliter i alla paket ♥ 

Konsert för Martin, Grinchen för mig


För några timmar sedan lämnade min lilla älskling mig för att ikväll se Raubtier, Pain och Sabaton på Nöjesfabriken i Karlstad. Jag är sååååå avundsjuk att han ska få se bästa Joakim Brodén än en gång, åh!! ♥

I min ensamhet har jag faktiskt haft det ganska bra ändå, eftersom Grinchen gått på tvn. NU är verkligen julen här, och imorgon ska den första av alla tre jular firas, såå mysigt ♥
 

första dagen på jullovet

21 december 2012.

Idag går Mayaindianernas kalender ut, vilket medför att jorden ska gå under. Jag och min älskade lever iallafall fortfarande, men nog är det ändå något med dagens datum.. Hittills har vi båda haft en riktig otursdag. Kanske kommer fredag den 21a ta över fredag den 13e:s rykte?

Hur som helst så gick jag på jullov igår, efter att ha sett på en film och haft en lektion. Det är så oerhört skönt att vara ledig så det går verkligen inte att beskriva!

Och äntligen är julgranen på plats också, så nu är julen vaarmt välkommen ♥

18 december ♥

Jag kan verkligen inte förstå att det idag är tre år sedan jag blev tillsammans med den underbaraste människan på jorden. Det går inte att beskriva hur glad du gjorde mig när du blev min den 18 december 2009. Du gör mig helt enkelt så himla lycklig!

Tack för dom finaste åren älskling, nu är det bara att välkomna många, många fler!

Jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta ♥

RSS 2.0