En framtida Lantmätare, kanske?


Den 27/4-12 har vi, teoretiska program, praktik. En enda dag är allt vi får under våra tre studerande år, kunde vi inte åtminstone fått en vecka?

Hursomhelst, igår var jag och frågade på Lantmäteriet om jag skulle kunna få praktisera där, och idag fick jag det bekräftat. Så plötsligt var denna praktikdag fixad.

På Lantmäteriet måste jag säga att jag verkligen blev väl omhändertagen. Trots att personen jag egentligen skulle prata med inte var där, blev jag kvar i ca 40 minuter..

Jag blev dels bjuden på fika, pratade med dom som arbetade där, fick massvis med häften och papper om Lantmäteri, måttband, nyckelband och huuuur många pennor som helst.

Jag tror jag kommer trivas ganska bra där.

påsklooooov

Nu ni mina fans, är påskhelgen över - och för oss som fortfarande går i skolan innebär det bara ännu mer ledighet!Som ni redan vet var jag på bio i torsdags - American Pie Reunion, jag säger bara en sak: SE DEN!! Herregud vilken klockren film, så jääävla rolig!

För övrigt har helgen rullat på bra - förutom att ha sett på bio har jag jobbat, ätit mycket god mat, tränat, shoppat, nördat Alcatraz och varit med den bästa ♥

...och nu väntas ännu en vecka ledigt. Loooove it.

Efter att ha druckit en liter vatten samt ...

Efter att ha druckit en liter vatten samt en kopp kaffe på en labb i skolan, ska jag nu kolla på bio med världens bästa. Undrar om jag får se hela filmen eller om jag måste springa på toa stup i kvarten, som jag gjort hela eftermiddagen...


RSS 2.0