Martin Lindberg

Martin, min älskling, har fått för sig att jag skriver väldigt sällan om honom i bloggen, så nu ska jag skriva ett inlägg om honom. Så ni får lära känna min fina pojkvän lite bättre.

Som liten kallade han sig för Mannin, ni förstår att det tar ett tag för vissa att lära sig säga den svåra bokstaven r. Hans mormor gav honom istället smeknamnet Bubblan, eftersom han hela tiden blåste bubblor med sitt eget saliv. Min personliga favorit ifrån historierna när han var liten är när han fiskade.. För att dra upp fisken slängde han fiskespöt på ryggen och SPRANG. Den tekniken slår nog ingen..

Men nog om hans barndom.
. Jag och Martin fick kontakten genom en gemensam vän som presenterade oss för varandra. Den 12 september 2009 träffades vi för första gången, och efter det växte känslorna mer och mer för varje dag som gick.

Martin Lindberg är en helt fantastisk person som jag var livrädd att träffa ibörjan. Jag är överlycklig att jag inte drog mig ur i sista sekunden, så hemskt nervös var jag. Nu känns inget så naturligt som att vara med honom. Ända sen vi fick kontakten har jag känt ett starkt förtroende till honom, och jag var helt säker på att det betydde något.

- Idag betyder han ALLT.Kommentarer
Postat av: Pubes

SV: ja men att det gör? Hade jag varit hammarby-fan så hade jag sjungt den varje match!:) å btw, jag fyller år den 12 september!;)

2010-06-23 @ 15:25:21
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: tewlda

SV: ÄRE PARTY ELLER?!?!?! Nej men vi var och handlade till nians :D Hahahah D:

2010-06-23 @ 17:14:00
URL: http://tldz.blogg.se/
Postat av: Martin (:

"Martin, min älskling, har fått för sig att jag skriver väldigt sällan om honom i bloggen..."

Det var inte så jag menade. Åh va jag älskar dig :') du anar inte hur lycklig jag är med dig!

<33

2010-06-23 @ 19:01:05
URL: http://elskafrida.nu (A)
Postat av: Nicole

Damn, detta var utan tvekan en av de snyggaste headers jag sett. Sjukt fin blogg! Har du gjort designen alldeles själv? Kram Nicole

2010-06-23 @ 19:12:59
URL: http://sanzetth.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vad mysigt att han fick ett eget inlägg. Jag hoppas att han läser det och kan glädjas över hur mkt du tycker om honom. All lycka till er!

2010-06-23 @ 21:03:43
URL: http://espot.blogg.se/
Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0