Degree of Bachelor of Science, Mathematics

Nu känner jag att det verkligen är dags att berätta denna underbara nyhet, som jag bara inte har hunnit att dela med mig av till er ännu: jag har tagit Filosofie kandidatexamen i Matematik!
 
Jag kan fortfarande inte förstå att jag är färdig med utbildningen jag har spenderat större delen av min tid på de senaste åren. Jag har mig själv att tacka för att ha gjort så bra ifrån mig i alla kurser, men ingenting hade varit möjligt utan det stöd jag fått av min Martin. Allt ifrån att ha lagat matlådor till att peppa mig genom de tuffaste tiderna har varit guld värt. Så tack älskling, du är bäst!
 
I och med att jag blivit klar med min utbildning så var jag, Martin, mormor och morfar iväg på Examenshögtid igår. Vi samlades i aulan på universitetet, där det bjöds på olika tal, sång och musik, och så blev vi studenter uppropade och fick komma fram och få ett varsitt glasäpple. En symbolisk gåva man får när man har tagit ut en examen. Efteråt åkte vi till restaurang Freden inne i stan och åt förrätt samt varmrätt. Jättemysigt.
 
Så nu har jag snart ett papper på vilken matematik-nörd jag verkligen är!
 
 //Jag och mitt glasäpple♥

Kommentarer
Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0