Sommaren lider mot sitt slut

 
Ännu en skön helg har rullat förbi, och nu är det endast en vecka kvar tills skolan börjar igen. Jag förstår faktiskt inte vart sommaren tog vägen, juli och augusti försvann som en vind?!
 
Igår var jag och Martin iallafall till Alsters herrgård - där vi tog lite fotografier, gick några korta vandringsleder och fikade i solen. Jättehärligt! Väl hemma fick vi bland annat träffa bästa Viktor en snabbis, därefter stod serietittande och lite bildredigering på schemat. På kvällen gick vi dessutom ut och åt Club Sandwich på Leprechaun med Kristoffer, och tog sedan en sväng runt på stan för att kolla in The Island Festival. Mycket trevligt, trots att det började spöööregna. 
 
Bästa ever från förra helgen förresten: jag och Martin fikade på Wayne's Coffee, där jag drack en Noisette Latte - satanigatan vad gott!!!
 
...och en tumme ned från tidigare i veckan: Vi var och åt på KFC och det var verkligen en SÅN besvikelse. Det var precis som att dom hade samlat ihop alla kycklingrätter ifrån McDonald's och öppnat en restaurang på det. Inte så himla häftigt direkt..

Kommentarer
Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0